/*** 1 ****/ /*** 2 ****/ /*** 3 ****/ /*** 4 ****/ /*** 5 ****/ /*** 6 ****/ /*** 7 ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /**** 9 ****/ /**** 10 ****/ /**** 11 ****/ /**** 12 ****/ /**** 13 ****/ /***** 14 ****/ /**** 15 *****/ /***** 16 *****/ /**** 17 ****/ /**** 18 *****/ /**** 19 ****/ /***** 20 *****/ /***** 21 ****/ / ***** 22 ****** / / ***** 23 *****/ /**** 24 ****/ /**** 25 ****/ /**** 26 *****/ /**** 27 *****/ /**** 28 *****/ /**** 29 *****/ /**** 30 *****/ /**** 31 ****/ /**** 32 ****/ /**** 33 *****/ /*** 34 ***/ /*** 35 ***/ /**** 36 ***/ /**** 37 ****/ /*** 38 ****/ /*** 39 ****/ /***** 40 ****/ /***** 41 *****/ /*** 42 ****/ /**** 43 ****/ /**** 44 ****/ /**** 45 ***/
Webmaster Forum
HABERLER

Blog Haberler

Ücretsiz Backlink Analiz Aracı — Domain Otoritesi ve Referans Domainler (Semrush ve Ahrefs Alternatifi)

• Konu Sahibi Konu Sahibi tuncaydemir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevap Cevap : 0
  • Görüntüleme Görüntüleme : 10

tuncaydemir 1

Başlangıç
Platin Üye
Merhabalar,

Geliştirdiğim ücretsiz backlink analiz aracını webmaster topluluğuyla paylaşmak istiyorum.

Araç, girilen bir alan adının backlink profilini bütünüyle ortaya koyuyor: domain otoritesi ve spam skoru, toplam backlink ile referans veren domain sayısı, dofollow/nofollow dağılımı, anchor (bağlantı metni) analizi ve en son alınan backlinklerin kaynak ile anchor bilgisi. Hem kendi sitenizi hem de rakiplerinizin backlink profilini incelemek için kullanabilirsiniz.

Kullanımı ücretsizdir; üyelik gerektirmeden deneyebilir, üye olduğunuzda günlük sorgu hakkınız artar. Herhangi bir ödeme ya da "pro" sürüm bulunmuyor.

Aracı kısaca Ahrefs ve Semrush alternatifi daha basic versiyonu olarak tanımlayabiliriz.

Araca şu adresten ulaşabilirsiniz: NeuForum - Türkiye'nin En Büyük Webmaster Platformu
Aracın tüm özelliklerine şu konudan göz atabilirsiniz : Backlink Analizi Aracı Genel Tanıtım Konusu

Aracı geliştirmeye devam ediyorum; görüş ve önerilerinizi iletirseniz değerlendirip yol haritasına eklerim.

Sevgilerle.

Geri
Forum Blog Dizin Giriş Yap