/*** 1 ****/ /*** 2 ****/ /*** 3 ****/ /*** 4 ****/ /*** 5 ****/ /*** 6 ****/ /*** 7 ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /**** 9 ****/ /**** 10 ****/ /**** 11 ****/ /**** 12 ****/ /**** 13 ****/ /***** 14 ****/ /**** 15 *****/ /***** 16 *****/ /**** 17 ****/ /**** 18 *****/ /**** 19 ****/ /***** 20 *****/ /***** 21 ****/ / ***** 22 ****** / / ***** 23 *****/ /**** 24 ****/ /**** 25 ****/ /**** 26 *****/ /**** 27 *****/ /**** 28 *****/ /**** 29 *****/ /**** 30 *****/ /**** 31 ****/ /**** 32 ****/ /**** 33 *****/ /*** 34 ***/ /*** 35 ***/ /**** 36 ***/ /**** 37 ****/ /*** 38 ****/ /*** 39 ****/ /***** 40 ****/ /***** 41 *****/ /*** 42 ****/ /**** 43 ****/ /**** 44 ****/ /**** 45 ***/
Webmaster Forum
HABERLER

Blog Haberler

Sorum Var Youtube Konusunda Çok Kararsızım

guguklusaat 1 1

Başlangıç
Moderator
Kurumsal Üye
Makale Yazarı
Herkese merhaba, Youtube'a başlama konusunda çok ciddi düzeyde kararsızlık yaşıyorum. Ya tam başlayacağım ve ömür boyu devam edeceğim ya da hiç başlamayacağım.

Şu anki bireysel becerilerim üzerinden değerlendirme yaparsam eğer:

• Senaryo metni hazırlamakta herhangi bir zorluk yaşamıyorum.
  • Diksiyonum orta düzeyde, birkaç yıl içerisinde geliştirebileceğimi düşünüyorum.
  • Başlangıç seviyesinde sabit görseller tasarlayabiliyorum fakat animasyon vb. hareketli şeylerde herhangi bir deneyimim yok.
  • Ses rengi konusunda kafam çok karışık. Çevremdeki kişilerden bazıları günlük konuşma sesimi çok beğenirken bazılarıysa son derece berbat, itici ve gıcık olarak tanımlıyor.
Emek vermem durumunda zamanla hitap edebileceğim bir kitlenin oluşup oluşamayacağından emin değilim, bu nedenle görüşlerinize ihtiyacım var.

Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/@ErolKoksalYT

Örnek İçeriğim:

NOT: İçeriğin senaryo metni, seslendirilmesi ve arka plan sabit görseli bana aittir. Yalnızca alt yazı formatını eklerken AI desteği aldım, hareketli görsel oluşturmayı henüz bilmediğim için.

Geri
Forum Blog Dizin Giriş Yap