Selamlar hocalarım,
Freelancer'ların ve ajans sahiplerinin en büyük derdi olan "müşteri bulma" sorununu tamamen ortadan kaldırmak için geliştirdiğim LocalLead AI Pro projesini açık kaynak olarak paylaşıyorum.
Sistem, Google Haritalar üzerinden belirlediğiniz sektörü tarar, işletmelerin web sitelerine girip SEO ve altyapı (CMS) analizi yapar. Eğer site kötüyse veya mobil uyumsuzsa, Yapay Zeka (GPT-4) ile o işletmenin hatalarını belirterek harika bir teklif maili yazar ve otomatik gönderir. Bütün bu işlemleri yaparken size Telegram'dan anlık bildirim atar.
Sistem Neler Yapıyor?
Derin Tarama: Google Maps API ile yüzlerce işletmeyi ve web sitelerini çoklu işlem (Multi-Thread) ile saniyeler içinde çeker.
SEO & CMS Analizi: Sitenin WordPress, Wix veya Shopify olup olmadığını anlar. Mail adreslerini ve sosyal medya linklerini kazır. H1, Meta, Mobil uyumluluk testi yapar.
Yapay Zeka Satışçı: Sitenin hatalarını GPT-4'e gönderip, "Sitenizde şu hatalar var, biz web ajansı olarak çözebiliriz" tarzında yüksek dönüşümlü mailler yazdırır.
Otomatik Mail & Telegram: Maili otomatik atar, atılan maili SQLite veritabanına kaydeder (aynı kişiye 2 kez mail atmaz) ve Telegram'dan size "Yeni Müşteriye Teklif İletildi" diye mesaj atar.
Kurulum (Docker ile Tek Tık):
Docker yüklüyse sadece docker-compose.yml içine kendi API keylerinizi girip docker-compose up yazmanız yeterlidir.
Bağlantılar:
Kaynak Kod (GitHub): https://github.com/ossiqn/LocalLead-AI-Pro
Web Sitem: https://ossiqn.com.tr
Projeyi dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Kendi sektörünüze veya iş modelinize özel, yüksek performanslı ve anti-ban destekli bot/otomasyon yazılımları için bana PM üzerinden ulaşabilirsiniz.
Güzel kazançlar dilerim!
Freelancer'ların ve ajans sahiplerinin en büyük derdi olan "müşteri bulma" sorununu tamamen ortadan kaldırmak için geliştirdiğim LocalLead AI Pro projesini açık kaynak olarak paylaşıyorum.
Sistem, Google Haritalar üzerinden belirlediğiniz sektörü tarar, işletmelerin web sitelerine girip SEO ve altyapı (CMS) analizi yapar. Eğer site kötüyse veya mobil uyumsuzsa, Yapay Zeka (GPT-4) ile o işletmenin hatalarını belirterek harika bir teklif maili yazar ve otomatik gönderir. Bütün bu işlemleri yaparken size Telegram'dan anlık bildirim atar.
Sistem Neler Yapıyor?
Kurulum (Docker ile Tek Tık):
Docker yüklüyse sadece docker-compose.yml içine kendi API keylerinizi girip docker-compose up yazmanız yeterlidir.
Bağlantılar:
Projeyi dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Kendi sektörünüze veya iş modelinize özel, yüksek performanslı ve anti-ban destekli bot/otomasyon yazılımları için bana PM üzerinden ulaşabilirsiniz.
Güzel kazançlar dilerim!