Ücretsiz Kurumsal V6 Web Sitesi Scripti: İndir ve Profesyonel Bir Başlangıç Yapın!
Merhaba arkadaşlar,Bugün sizlere kurumsal firmalar için özel olarak tasarlanmış, modern ve tamamen ücretsiz bir web sitesi scripti olan Ücretsiz Kurumsal V4 Web Sitesi Scripti'ni paylaşıyorum! Profesyonel bir çevrimiçi varlık oluşturmak isteyen herkes için harika bir çözüm sunuyor.
Script Hakkında Bilgiler:
- Tamamen Açık Kaynak: Bu scriptler, benim tarafımdan ücretli olarak edinilmiş ve şimdi sizlere açık kaynak kodlu olarak sunulmuştur. Dilediğiniz gibi geliştirebilirsiniz.
- Esnek ve Özelleştirilebilir: İhtiyaçlarınıza göre kolayca özelleştirilebilir yapısıyla, markanızın kimliğine tam uyum sağlayacak bir web sitesi oluşturabilirsiniz.
DEMO'yu İnceleyin!
Scriptin arayüzünü ve tüm özelliklerini yakından görmek için DEMO bağlantısına tıklayın. Yeni duyurular ve gelecek geliştirmeler için bizi takipte kalın!Yönetici Giriş Bilgileri
Yönetim paneline erişim sağlamak için aşağıdaki bilgileri kullanabilirsiniz:Admin Paneli: (Admin Paneli)
Kullanıcı Adı: demo@demo.com Şifre: demo
Scripti Nasıl İndirebilirim?
Scripti indirmek için konuyu beğenin ve konunun altına bir yorum bırakmanız yeterlidir. Yorum yaptıktan sonra Sistem, sizin için indirme linkini otomatik olarak aşağıda gösterecektir. Hepsi bu kadar, iyi kullanımlar!Kurulum Desteği
Scriptin kurulumu oldukça kolay olsa da, herhangi bir sorun yaşarsanız endişelenmeyin. Aşağıdaki yollarla bana ulaşabilirsiniz:- Bu konu altından yorum yaparak sorunuzu iletebilirsiniz.
- Özel mesaj yoluyla bana ulaşabilirsiniz @Hakan
Neden Bu Scripti Kullanmalısınız?
- Modern ve Şık Tasarım: Kurumsal firmalar için profesyonel bir görünüm sağlar.
- Mobil Uyumlu: Tüm cihazlarda sorunsuz çalışır.
- Kolay Özelleştirme: Yönetim paneli üzerinden hızlıca düzenleme yapabilirsiniz.
- SEO Dostu: Arama motorlarında daha iyi performans için optimize edilmiştir.
Güle güle kullanın ve başarılar dilerim!
Scripti Nasıl İndirebilirim?
Scripti indirme talimatlarına erişmek için yapmanız gereken çok basit! Öncelikle konuyu beğenin
Canlı Kurulum - Video Anlatım
Yeni başlayan arkadaşlarımız kurulum videomuzu izleyebilirsiniz.Merhaba arkadaşlar, Bugün sizlerle, forumumuzdaki Ücretsiz Scriptler, kategorisinde paylaştığımız o kurumsal scriptlerin kurulumunu adım adım anlatacağım. Gelen geri bildirimlere üzerine, bazı arkadaşlarımızın kurulum aşamasında zorluk yaşadığını duyduk, bu video hem o sorunları çözecek hem de yeni başlayan dostlarımıza rehber gibi bir video olacak.
İlk iş olarak, Sitemizden indirdiğiniz script dosyalarını zip formatında bilgisayarımızda hazır hale getiriyoruz. Daha sonra bu dosyaları sunucumuzun Public_html kısmına yüklüyoruz. Aşağıdaki talimatlar şu şekildedir;
İlk iş olarak, Sitemizden indirdiğiniz script dosyalarını zip formatında bilgisayarımızda hazır hale getiriyoruz. Daha sonra bu dosyaları sunucumuzun Public_html kısmına yüklüyoruz. Aşağıdaki talimatlar şu şekildedir;
Adım 1: Veri Tabanı...
- Hakan ALAN
- php kurumsal web site nasıl kurulur php script kurulumu nedir script kurulumu
- Cevap: 2
- Forum: Ücretsiz Scriptler
İçeriği Görmek ve indirmek için Beğenin ve Cevap yazınız.
Son düzenleme: