/*** 1 ****/ /*** 2 ****/ /*** 3 ****/ /*** 4 ****/ /*** 5 ****/ /*** 6 ****/ /*** 7 ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /**** 9 ****/ /**** 10 ****/ /**** 11 ****/ /**** 12 ****/ /**** 13 ****/ /***** 14 ****/ /**** 15 *****/ /***** 16 *****/ /**** 17 ****/ /**** 18 *****/ /**** 19 ****/ /***** 20 *****/ /***** 21 ****/ / ***** 22 ****** / / ***** 23 *****/ /**** 24 ****/ /**** 25 ****/ /**** 26 *****/ /**** 27 *****/ /**** 28 *****/ /**** 29 *****/ /**** 30 *****/ /**** 31 ****/ /**** 32 ****/ /**** 33 *****/ /*** 34 ***/ /*** 35 ***/ /**** 36 ***/ /**** 37 ****/ /*** 38 ****/ /*** 39 ****/ /***** 40 ****/ /***** 41 *****/ /*** 42 ****/ /**** 43 ****/ /**** 44 ****/ /**** 45 ***/
Webmaster Forum
HABERLER

Blog Haberler

Satamadim, Herkese Hediye Ediyorum: Bungalov Scripti

• Konu Sahibi Konu Sahibi ossiqn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevap Cevap : 0
  • Görüntüleme Görüntüleme : 33

ossiqn

Full Stack Dev. & Software Architect
Kurumsal Üye
Selamlar, ben ossiqn.

Bu bungalov rezervasyon scriptini normalde satmak icin hazırlamistim ama cesitli sebeplerle satamadim. Oylece kosede durup paslanacagina, ihtiyaci olan birilerinin isine yarasin diye paylasiyorum.

Kod yapisi oldukca temiz, hizli ve guvenlik odaklidir. Karma karisik kodlar yerine her sey yerli yerinde ve duzenli bir mimariyle yazildi. Icinde herhangi bir guvenlik acigi barindirmaz.

Script Ozellikleri:

• Full Responsive: Mobil ve masaustu uyumlu.
  • Yonetim Paneli: Basit ve kullanisli admin paneli.
  • Temiz Kod: Duzenli, hizli ve optimize altyapi.
  • Kolay Kurulum: Veritabanini bagla ve kullan.
Erisim Bilgileri:

Not: Bu tarz scriptler, kisiye ozel botlar veya sistem otomasyonlari lazim olursa DM uzerinden ulasabilirsiniz.

Iyi kullanimlar.

Geri
Forum Blog Dizin Giriş Yap