/*** 1 ****/ /*** 2 ****/ /*** 3 ****/ /*** 4 ****/ /*** 5 ****/ /*** 6 ****/ /*** 7 ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /**** 9 ****/ /**** 10 ****/ /**** 11 ****/ /**** 12 ****/ /**** 13 ****/ /***** 14 ****/ /**** 15 *****/ /***** 16 *****/ /**** 17 ****/ /**** 18 *****/ /**** 19 ****/ /***** 20 *****/ /***** 21 ****/ / ***** 22 ****** / / ***** 23 *****/ /**** 24 ****/ /**** 25 ****/ /**** 26 *****/ /**** 27 *****/ /**** 28 *****/ /**** 29 *****/ /**** 30 *****/ /**** 31 ****/ /**** 32 ****/ /**** 33 *****/ /*** 34 ***/ /*** 35 ***/ /**** 36 ***/ /**** 37 ****/ /*** 38 ****/ /*** 39 ****/ /***** 40 ****/ /***** 41 *****/ /*** 42 ****/ /**** 43 ****/ /**** 44 ****/ /**** 45 ***/
Webmaster Forum
HABERLER

Blog Haberler

Microsoft'un en büyük hatası neydi ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi somebach
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevap Cevap : 7
  • Görüntüleme Görüntüleme : 1K
  • Etiketler Etiketler
    msn skype

somebach

5+ Yıl 🥉
Forum İkonu
Soru & Cevap Uzmanı
Selam WF, Microsoft en büyük hatası kesinlikle MSN'i kapatmak oldu, MSN bir efsaneydi ve kapatılması birçok kişiyi üzmüştü.

Tam olarak MSN dönemine denk gelmedim ancak gelmeyi çok isterdim, eski makalelerden vs. MSN'le ilgili birçok şey topladım ve ben bile hayran oldum, o dönemki samimi sosyal ortam ve forumlar da cabası.

Şimdk ise Skype var, doğru düzgün emojileri bile yok, böyle emoji mi olur ?
1637274935865.webp

kiss-man-man_1f468-200d-2764-fe0f-200d-1f48b-200d-1f468.webp

Şşş buraya bak gece gece güldürdü beni süper emoji, bir de animasyonlu yapmışlar ejdjejdjeigrjrjrjfjrkdkfj @Celil

Ve başlat düğmesi ortalanmış :)
Yerine iade edilebilmesi güzel...
Belki bu şekilde daha rahat eden insanlar olsa da (elmayı sevenler?) ;)

Ve başlat düğmesi ortalanmış :)
Yerine iade edilebilmesi güzel...
Belki bu şekilde daha rahat eden insanlar olsa da (elmayı sevenler?) ;)
What do you mean Sir, probably you are using Translate but It's not convert truely

haklısın sadece türkçe öğreniyorum
Yanlış bir şey yaptıysam özür dilerim...
Hayır hayır, yanlış bir şey yapmadın. Eğer bunları Google çeviri olmadan yazdıysan Türkçeyi neredeyse öğrenmişsin, böyle devam et .

Geri
Forum Blog Dizin Giriş Yap