/*** 1 ****/ /*** 2 ****/ /*** 3 ****/ /*** 4 ****/ /*** 5 ****/ /*** 6 ****/ /*** 7 ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /**** 9 ****/ /**** 10 ****/ /**** 11 ****/ /**** 12 ****/ /**** 13 ****/ /***** 14 ****/ /**** 15 *****/ /***** 16 *****/ /**** 17 ****/ /**** 18 *****/ /**** 19 ****/ /***** 20 *****/ /***** 21 ****/ / ***** 22 ****** / / ***** 23 *****/ /**** 24 ****/ /**** 25 ****/ /**** 26 *****/ /**** 27 *****/ /**** 28 *****/ /**** 29 *****/ /**** 30 *****/ /**** 31 ****/ /**** 32 ****/ /**** 33 *****/ /*** 34 ***/ /*** 35 ***/ /**** 36 ***/ /**** 37 ****/ /*** 38 ****/ /*** 39 ****/ /***** 40 ****/ /***** 41 *****/ /*** 42 ****/ /**** 43 ****/ /**** 44 ****/ /**** 45 ***/
Webmaster Forum
HABERLER

Blog Haberler

Hakan Hocamıza Koca Bir Teşekkür

• Konu Sahibi Konu Sahibi CaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevap Cevap : 1
  • Görüntüleme Görüntüleme : 1K

CaN

7+ Yıl 🥉
Girişimci
Kurumsal Üye

Hakan Hocamıza Koca Bir Teşekkür

Merhaba değerli forum ailesi,

Bu konuyu, sitemizin gelişimi ve bizlere sağladığı katkılardan dolayı @Hakan hocamız'a özel olarak teşekkür etmek için açtım. Kendisinin emekleri, paylaşımları ve özverisi gerçekten takdire şayan.

Yaptığı tüm çalışmaların forumun kalitesine ne kadar değer kattığı açıkça ortada. Kendisine bu büyük emekleri için yürekten teşekkür ederiz. İyi ki varsınız!

Öncelikle bu kadar güzel bir teşekkür yazısını görmek beni gerçekten çok mutlu etti ve duygulandırdı. Bu ailenin bir parçası olmaktan, siz değerli dostlarla birlikte olmaktan onur duyuyorum.

Emeğin asıl sahibi, bu forumu ayakta tutan ve her gün daha da ileriye taşıyan sizlersiniz. Sizlerin desteği ve pozitif enerjisi olmasaydı, bu gelişim mümkün olmazdı.

Hep birlikte çok daha güzel işlere imza atacağımıza, WebmasterForum'u çok daha iyi yerlere taşıyacağımıza olan inancım tam.

Kalbimden gelerek söylüyorum, asıl ben teşekkür ederim. İyi ki varsınız!

Geri
Forum Blog Dizin Giriş Yap