/*** 1 ****/ /*** 2 ****/ /*** 3 ****/ /*** 4 ****/ /*** 5 ****/ /*** 6 ****/ /*** 7 ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /**** 9 ****/ /**** 10 ****/ /**** 11 ****/ /**** 12 ****/ /**** 13 ****/ /***** 14 ****/ /**** 15 *****/ /***** 16 *****/ /**** 17 ****/ /**** 18 *****/ /**** 19 ****/ /***** 20 *****/ /***** 21 ****/ / ***** 22 ****** / / ***** 23 *****/ /**** 24 ****/ /**** 25 ****/ /**** 26 *****/ /**** 27 *****/ /**** 28 *****/ /**** 29 *****/ /**** 30 *****/ /**** 31 ****/ /**** 32 ****/ /**** 33 *****/ /*** 34 ***/ /*** 35 ***/ /**** 36 ***/ /**** 37 ****/ /*** 38 ****/ /*** 39 ****/ /***** 40 ****/ /***** 41 *****/ /*** 42 ****/ /**** 43 ****/ /**** 44 ****/ /**** 45 ***/
Webmaster Forum
HABERLER

Blog Haberler

Geniş Kapsamlı Forum Projesi İçin Sponsor Sunucu Arıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi serdo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevap Cevap : 0
  • Görüntüleme Görüntüleme : 6

serdo 6 1

Başlangıç
Merhaba arkadaşlar,
Üyelerin bilgi, tecrübe ve fikir alışverişi yapabileceği; farklı konularda kaliteli içeriklerin paylaşılacağı geniş kapsamlı bir topluluk sitesi kurmayı planlıyorum. Bu proje için modern, kullanışlı ve güçlü bir forum altyapısı olan Discourse kurulumu yapılacaktır.

Projenin hayata geçebilmesi için Discourse’u sorunsuz şekilde barındırabilecek bir sponsor sunucu arayışındayım.

Sponsor olacak kişi veya firma, sponsorluğu devam ettiği süre boyunca sitenin footer alanında reklam / tanıtım bağlantısı ile destekçi olarak yer alacaktır. Böylece hem projeye katkı sağlamış olacak hem de site ziyaretçileri tarafından görünürlük kazanacaktır.

Amacım, zamanla aktif ve faydalı bir topluluk oluşturarak herkesin bilgi paylaşabileceği, soru sorabileceği ve fikirlerini özgürce ifade edebileceği kaliteli bir platform meydana getirmektir.

Destek olmak isteyen kişi veya firmalar benimle iletişime geçebilir.

Geri
Forum Blog Dizin Giriş Yap