/*** 1 ****/ /*** 2 ****/ /*** 3 ****/ /*** 4 ****/ /*** 5 ****/ /*** 6 ****/ /*** 7 ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /**** 9 ****/ /**** 10 ****/ /**** 11 ****/ /**** 12 ****/ /**** 13 ****/ /***** 14 ****/ /**** 15 *****/ /***** 16 *****/ /**** 17 ****/ /**** 18 *****/ /**** 19 ****/ /***** 20 *****/ /***** 21 ****/ / ***** 22 ****** / / ***** 23 *****/ /**** 24 ****/ /**** 25 ****/ /**** 26 *****/ /**** 27 *****/ /**** 28 *****/ /**** 29 *****/ /**** 30 *****/ /**** 31 ****/ /**** 32 ****/ /**** 33 *****/ /*** 34 ***/ /*** 35 ***/ /**** 36 ***/ /**** 37 ****/ /*** 38 ****/ /*** 39 ****/ /***** 40 ****/ /***** 41 *****/ /*** 42 ****/ /**** 43 ****/ /**** 44 ****/ /**** 45 ***/
Webmaster Forum
HABERLER

Blog Haberler

Esnaflık yapıyorum şimdi sitede yaptırmak istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi masterweb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevap Cevap : 2
  • Görüntüleme Görüntüleme : 363

masterweb

3+ Yıl 🥉
Çaylak
Esnaflık yapıyorum şimdi sitede yaptırmak istiyorum ama birine sıfırdan mı yaptırmak mantıklı yoksa hazır şablonlardan şeçmek mi sizce yardımlarınızı bekliyorum?

Wordpress üzerine bir tema seçip site yaptırın. Hazır şablonları google çok zor indexliyor.

Üstad tabiki hazır şablonlardan şeçmek daha mantıklı ve sağlıklı olacaktır, bunun için de size önerim güzel host olacaktır müşterilerine karşı ilgili ve alanında başarılı bir firma bence bi inceleyin.

Geri
Forum Blog Dizin Giriş Yap