websmart 1
Herkese Merhaba, aranıza yeni katıldım.
Ayağımın tozuyla, size kendi hazırladğım; youtube da olan tüm eklentilerin ücretli sürümlerini, ücretsiz sunan eklentimi yayınlayayım dedim.
Youtube kanalı olan herkesin kesinlikle işine yarayacağını düşünüyorum. Umarım beğenirsiniz, şimdiden keyifli kullanmalar..
Ayağımın tozuyla, size kendi hazırladğım; youtube da olan tüm eklentilerin ücretli sürümlerini, ücretsiz sunan eklentimi yayınlayayım dedim.
Youtube kanalı olan herkesin kesinlikle işine yarayacağını düşünüyorum. Umarım beğenirsiniz, şimdiden keyifli kullanmalar..
Tüm özellikler açık. Kurulum, hesap, API anahtarı gerekmiyor. Veriler YouTube'un herkese açık sayfalarından okunuyor.
Shorts'u normal video olarak aç
Açıkken Shorts'lar standart oynatıcıda (sıradan video sayfası) açılır — dikey Shorts görünümü yerine. Kapalıyken YouTube'un kendi Shorts deneyimi aynen kalır.
Niş Tara — Seçtiğin ülkelerin popüler videolarını tarar, az video + çok abone kanallarını çıkarır. Yeni açılmış ama hızlı büyüyen kanalları yakalamak için.
Anahtar Kelime Taraması — Kendi kelimelerinle arar, aynı ölçütlerle sıralar.
Potansiyel Kanallar — Yükseliş eğilimi gösteren kanalları ayrı bir listede toplar.
Shorts Radarı — Aynı işi kısa videolar için yapar.
Kral Tacı ve En İyiler — Bir nişte öne çıkan kanalları ve onların en iyi videolarını gösterir.
Galaksi — Bir kanaldan başlayıp benzerlerine zincirleme gider; niş galaksisini/haritasını çıkarmak için.
Kanal Ara — Ad, @kullanıcı adı ya da bağlantıyla kanal bulur.
Benzer Kanallar — Başlık profili ve tür analiziyle gerçek benzerleri bulur; kimlik sorgularını eler.
Kanal Kartı — Kanal sayfasında abone, aylık gelir tahmini, yükleme sıklığı, ortalama süre. Okunamayan alan uydurulmaz, "—" yazar.
RPM Tahmini — Ülke, konu ve aylık izlenmeye göre; canlı USD/TRY kuruyla. Min–max aralığıyla birlikte.
Thumbnail Puanı — Kapak görseli indirilip piksel bazında ölçülür: kontrast, doluluk, okunabilirlik.
Benzer Thumbnail'ler — Aynı nişte hangi kapakların kullanıldığını yan yana gösterir.
Video Skor Kartı — Tek videonun ölçülebilir göstergeleri.
En İyi Paylaşım Saati — Kanalın kendi yayın kayıtlarından çıkarılır; uydurma "Cuma 18:00" tavsiyesi verilmez.
Sıralama Takibi — Seçtiğin videoların arama sırasındaki yerini zaman içinde izler.
Transkript & Metin Al — Videonun konuşma metnini zaman damgalarıyla çıkarır; TXT ve SRT olarak indirilir, satıra tıklayınca videoda o saniyeye atlar.
Altyazı Dilleri — Videoda hangi diller var, hangisi otomatik üretilmiş — hepsi tek bakışta.
Video Kareleri Ön İzlemesi — Videonun tamamının kare kare önizlemesi (YouTube'un kendi storyboard verisinden, ek istek yok).
Video Özeti / Etiket Kopyala — Başlık, açıklama ve etiketleri tek tıkla panoya alır.
Fikir Panosu — Beğendiğin videoları not olarak biriktirir.
Koleksiyonlar — Kanalları klasörleyip takip eder.
Bülten — Kendi verilerinden özet: keşif havuzunun en iyileri, ülke/tür dağılımı, takip ettiğin kanallar ve sıralama hareketleri.
Başlık Kalıpları — Kanıtlanmış başlık şablonlarıyla fikir verir.
Optimizasyon & Politika Taraması — Başlık/açıklama/etiket iyileştirme önerileri ve riskli kelime taraması.
Kelime Sırası — Videonun bir kelimede aramada kaçıncı sırada olduğunu ölçer.
Hızlı Yorum Cevabı — Kayıtlı hazır cevaplarını yorum yanıt kutusuna tek tıkla ekler.
Otomatik Reklam Araları — Videoyu eşit aralıklara böler ve ara reklam zamanlarını üretir. YouTube'un kendi menüsünde olmayan 4, 6, 7, 8, 9 dakikalık aralıklar da burada.
Uydurma veri yok. Okunamayan alan "—" gösterilir ve nedeni yazılır. Sabit örnek değer döndürmek yasak.
Sessiz hata yok. Bir istek başarısızsa "sonuç yok" değil, sebebi söylenir.