/*** 1 ****/ /*** 2 ****/ /*** 3 ****/ /*** 4 ****/ /*** 5 ****/ /*** 6 ****/ /*** 7 ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /**** 9 ****/ /**** 10 ****/ /**** 11 ****/ /**** 12 ****/ /**** 13 ****/ /***** 14 ****/ /**** 15 *****/ /***** 16 *****/ /**** 17 ****/ /**** 18 *****/ /**** 19 ****/ /***** 20 *****/ /***** 21 ****/ / ***** 22 ****** / / ***** 23 *****/ /**** 24 ****/ /**** 25 ****/ /**** 26 *****/ /**** 27 *****/ /**** 28 *****/ /**** 29 *****/ /**** 30 *****/ /**** 31 ****/ /**** 32 ****/ /**** 33 *****/ /*** 34 ***/ /*** 35 ***/ /**** 36 ***/ /**** 37 ****/ /*** 38 ****/ /*** 39 ****/ /***** 40 ****/ /***** 41 *****/ /*** 42 ****/ /**** 43 ****/ /**** 44 ****/ /**** 45 ***/
Webmaster Forum
HABERLER

Blog Haberler

XenForo Onay Rozeti Eklentisi

• Konu Sahibi Konu Sahibi somebach
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevap Cevap : 8
  • Görüntüleme Görüntüleme : 1K

somebach

5+ Yıl 🥉
Forum İkonu
Soru & Cevap Uzmanı
Merhaba WF,

XenForo'da hesaplara ayrı bir onay görünümü vermek, güvenilir olduğu belirtmek vb. amaçlar için onay rozeti eklentisi gerekli olmaktadır.

Alttaki bağlantıdan XenForo onay rozeti eklentisini indirebilirsiniz.

Şifre : WF

View hidden content is available for registered users!

foruma gerek yok celil vds verse yeter discord ses sıralama botu yapcam örnekler stalk.live veya codesty.org veya desion.me gibi bir site yapmayı düşünüyorum domain devlet bilgisi
O değil de Celil sana vds verirse birkaç saat bana versene, ufak işim var, uygulama yapıp yayınlayacağım sonra bırakırım, sunucu olarak kullanmayacağım olur mu ?

At pm, iki dk. dışarı gidip geleyim bakarim bekliyorum.

Geri
Forum Blog Dizin Giriş Yap