/*** 1 ****/ /*** 2 ****/ /*** 3 ****/ /*** 4 ****/ /*** 5 ****/ /*** 6 ****/ /*** 7 ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /**** 9 ****/ /**** 10 ****/ /**** 11 ****/ /**** 12 ****/ /**** 13 ****/ /***** 14 ****/ /**** 15 *****/ /***** 16 *****/ /**** 17 ****/ /**** 18 *****/ /**** 19 ****/ /***** 20 *****/ /***** 21 ****/ / ***** 22 ****** / / ***** 23 *****/ /**** 24 ****/ /**** 25 ****/ /**** 26 *****/ /**** 27 *****/ /**** 28 *****/ /**** 29 *****/ /**** 30 *****/ /**** 31 ****/ /**** 32 ****/ /**** 33 *****/ /*** 34 ***/ /*** 35 ***/ /**** 36 ***/ /**** 37 ****/ /*** 38 ****/ /*** 39 ****/ /***** 40 ****/ /***** 41 *****/ /*** 42 ****/ /**** 43 ****/ /**** 44 ****/ /**** 45 ***/
Webmaster Forum
HABERLER

Blog Haberler

Xenforo Editör Sorunu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Leak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevap Cevap : 4
  • Görüntüleme Görüntüleme : 2K

Leak

8+ Yıl 🥉
Başlangıç
Merhaba web forumumda 1.4x versiyonu kullanıyorum ve konu açarken ve mesaj yazarken ki editör kendi kendine nedenini bilmediğim halde bozuldu arka plan yazı rengi smile gözükmemesi vs neden olabilir ayrıca yeni editör yapmak istiyorum eskisini düzeltemediğimiz için nasıl kodlarım yada hazır kodları nasıl bulurum veya eklenti vs varmı şimdiden teşekkürler

Merhaba web forumumda 1.4x versiyonu kullanıyorum ve konu açarken ve mesaj yazarken ki editör kendi kendine nedenini bilmediğim halde bozuldu arka plan yazı rengi smile gözükmemesi vs neden olabilir ayrıca yeni editör yapmak istiyorum eskisini düzeltemediğimiz için nasıl kodlarım yada hazır kodları nasıl bulurum veya eklenti vs varmı şimdiden teşekkürler
Adresi Pm ile Alabilirmiyim...

İşaretlediğim kısımda yazı rengi, ve fontları kendine göre değiştebilirsin.
Adsız.webp

Ekli dosyalar

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    39.4 KB · Görüntüleme: 501
Geri
Forum Blog Dizin Giriş Yap