Windows İçin Sms Server Nedir ‘Diafaan’

Windows İçin Sms Server Nedir ‘Diafaan’​

Use Cookie-free Domains Çözümü


Windows için Sms server nedir ‘Diafaan’, belli bir programlama dilinde; eposta, web sunucusu, SQL benzer biçimde programlarda api yardımıyla Sms gönderebilme ve Sms alabilmemize yaramaktadır. Bilgisayarınızdan Sms gönderebilmek hem kolay hem de teferruatsız gerçekleşmektedir. Bunun için ihtiyacınız olan şey bir tek bir telefon ya da GSM modemidir. Bu sayede bilgisayardan istediğiniz şekilde Sms gönderip, Sms alabilirsiniz.

Üstelik bir tek yazılı Sms değil. Bununla beraber da 3G/ GSM,SMPP,Bulksms,Clicksend benzer biçimde pek fazlaca Sms servisini de bu yöntemle kullanabilirsiniz. Kolay ve ergonomik olması açısından bilgisayar ile ilgilenen her kesim sık sık bu yöntemi denemekte ve kullanmaktadır. İstediğiniz Windows kullanabilirsiniz. Bilgisayarınızın laptop ya da masaüstü olması fark etmemektedir. Kolayca bilgisayarınıza Diafaan bağlayabilirsiniz. Üstelik komut verme seçeneği ile de toplu mesajları hızlıca atabilirsiniz. Kimi markalar, reklam ve toplu bildiri için bu sistemi fazlaca kullanmaktadır.

Diafaan Iyi mi Kurulur?


Diafaan iyi mi kurulur? Bilgisayarınızdan Sms göndermenize yarayan program ücretsiz bir şekilde kullanıcılarına sunulmaktadır. Bu sayede isteyen hepimiz rahatça bu uygulamayı indirebilir. İnternet üstünde program bağlantıları bulunmaktadır. Bu program linklerine tıklayarak kolaylıkla indirme işlemini başlatabilirsiniz. Bu bağlantıları tıklarken gene de dikkatli olmakta yarar vardır. Kimi vakit web üstünde düzmece ve virüslü bağlantılar ile karşılaşabilmekteyiz. Bundan dolayı da indireceğimiz siteyi seçerken güvenliğine de dikkat etmemiz gereklidir.

İndirdikten sonrasında inen dosyayı açarak kurulumu başlatabiliriz. Bu indirilen dosyada setup dosyası bulunmaktadır. Buna basarak program kurulumunu başlatırsınız. Burada sizden bir yönetici şifresi belirlenmeniz istenir. Bu gizyazı daha ilkin hiç kimseye söylemediğiniz, bilinmesi zor bir gizyazı olmalıdır. Bu sizin güvenliğiniz için önemlidir. İlerleyen süreçlerde programı bu gizyazı ile başlatacaksınız. Bu kadar kolay bir halde Diafaan sahibi olabilir ve kurulum sağlayabilirsiniz. İşlemlerin hepsi vakit almadan tamamlanır.

Windows İçin Sms Server Nedir ‘Diafaan’

Programa Iyi mi Ekleme Yapılır?


Programa iyi mi ekleme yapılır? Programın kurulumunu ve gizyazı belirleme işlemlerini bitirdikten sonrasında sıradaki işlem ekleme yapma işlemidir. Eposta, telefon numarası ve GSM modem eklemesi oldukça kolay bir halde yapılabilmektedir. Bu sayede kolayca Sms yollayabilmektesiniz. Ilk olarak programı açtıktan sonrasında sağ tarafta “actions” sekmesi yer almıştır. İşlemlerimizi buradan yürütebilmekteyiz. Add Gatewey tuşuna basarak ekleme işlemlerini başlatabilirsiniz. İşlemlerinizi yapabilmek için GSM ya da telefon eklemesi yapmak zorunludur.

Eğer bilgisayarınıza bir modem bağlı ise GSM modem eklemesi oldukça kolay bir halde gerçekleşir. Derhal arama yerine gelmiş olarak modemin bulunmasını beklemeniz gereklidir. Otomatikman modeminiz bulunduktan sonrasında pın kodu ile işlemlerinize devam edebilirsiniz. Modemi seçtikten sonrasında kontrol etmeniz gereklidir. Kontrol tamamladığı zamanda yeşil bir ok çıkmaktadır. Devam dedikten sonrasında sizden bir isim koymanızı ister. Bu son işlemdir. GSM modeminiz bu kadar kolay bir halde bağlanır. Ondan sonra da kolaylıkla uygulamayı kullanabilirsiniz.

Diafaan Yararları


Diafaan yardımıyla bir tek bir GSM modem ve telefon ile kolayca PC üstünden Sms gönderebilirsiniz. Bilhassa Sms ve PC üstüne emek harcaması olanlar için bu uygulama hakikaten bir nimet değerindedir. Bundan dolayı da sık sık kullanılmaktadır. Bilhassa parasız olmasından dolayı ve neredeyse her bilgisayarı desteklemesinden dolayı da insanoğlu kolaylıkla bu uygulamayı kullanabilmektedir.

Windows için sms server nedir ‘Diafaan’ makalemizi okuduktan sonrasında birçok şahıs de bu uygulamayı tercih etmeye başlayacaktır. Bu uygulama yardımıyla bir tek tek tek Sms’ler değil aynı vakit da toplu Sms’ler de gönderilebilmektedir. Bu sayede reklam amaçlı gönderilecek markaların milyonlarca Sms’i tek tık ile Diafaan yardımıyla gönderilebilir. Bundan dolayı büyük firmalar bu amaçla sık sık tercih edebilmektedir.
 
Üst Alt