/*** 1 ****/ /*** 2 ****/ /*** 3 ****/ /*** 4 ****/ /*** 5 ****/ /*** 6 ****/ /*** 7 ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /**** 9 ****/ /**** 10 ****/ /**** 11 ****/ /**** 12 ****/ /**** 13 ****/ /***** 14 ****/ /**** 15 *****/ /***** 16 *****/ /**** 17 ****/ /**** 18 *****/ /**** 19 ****/ /***** 20 *****/ /***** 21 ****/ / ***** 22 ****** / / ***** 23 *****/ /**** 24 ****/ /**** 25 ****/ /**** 26 *****/ /**** 27 *****/ /**** 28 *****/ /**** 29 *****/ /**** 30 *****/ /**** 31 ****/ /**** 32 ****/ /**** 33 *****/ /*** 34 ***/ /*** 35 ***/ /**** 36 ***/ /**** 37 ****/ /*** 38 ****/ /*** 39 ****/ /***** 40 ****/ /***** 41 *****/ /*** 42 ****/ /**** 43 ****/ /**** 44 ****/ /**** 45 ***/
Webmaster Forum
HABERLER

Blog Haberler

Sorum Var Websitemin yurtdışında sıralamada yükselmesi hk.

• Konu Sahibi Konu Sahibi nexora
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevap Cevap : 3
  • Görüntüleme Görüntüleme : 985

nexora

Başlangıç
Arkadaşlar Irlanda'da hizmet vermek için bir şirket oluşumu içerisindeyim. Nexora Digital adı altında Webtasarım, SEO, Domain, Hosting ve digital tasarım hizmetleri veriyorum.

Siteyi aktif edeli 3-4 ay oldu bu süreçte bir çok anahtar kelimede Irlanda, Ingiltere ve bir çok avrupa ülkesinden ziyaretçiler gelmeye başladı. Hedef ülkede sıralamada yükselmek için neler yapmalıyım? Akıl akıldan üstündür diyerekten tavsiyelerinize açığım.

site adresim: https://nexora.ie

teşekkürler.

Selam, siteyi inceledim gayet profesyonel ve sade duruyor, tebrikler.

Google Business kaydı mutlaka olsun, yerel sıralamada çok etkili. Adres, telefon, çalışma saatleri vs. eksiksiz girilmeli.
Yerel anahtar kelimelere odaklanan bol bol blog içerikleri yazabilirsin.
Sayfa hız testi yaptım, mobilde biraz yavaş çıkıyor. Lazy loading, resim optimizasyonu gibi küçük dokunuşlar iyi olur.
Genel olarak çok iyi başlamışsın, zamanla domain otoritesi artınca sıralamalar da oturur. Bol şans

Selam, siteyi inceledim gayet profesyonel ve sade duruyor, tebrikler.

Google Business kaydı mutlaka olsun, yerel sıralamada çok etkili. Adres, telefon, çalışma saatleri vs. eksiksiz girilmeli.
Yerel anahtar kelimelere odaklanan bol bol blog içerikleri yazabilirsin.
Sayfa hız testi yaptım, mobilde biraz yavaş çıkıyor. Lazy loading, resim optimizasyonu gibi küçük dokunuşlar iyi olur.
Genel olarak çok iyi başlamışsın, zamanla domain otoritesi artınca sıralamalar da oturur. Bol şans

Öneriler için sağolun hocam, 1 ay sonra Pixel eekleyip daha sonra sosyal medya reklamı çıkmayı düşünüyorum.
Hızlandırma için wp-rocket i deneyeceğim.

Öneriler için sağolun hocam, 1 ay sonra Pixel eekleyip daha sonra sosyal medya reklamı çıkmayı düşünüyorum.
Hızlandırma için wp-rocket i deneyeceğim.
Arama motorları, forumlar ve sosyal medya gibi yerlerde reklam vermek, sitene benzersiz ve hedefli trafik çekmene yardımcı olur.

Ama küçük bir not:
Her gördüğün siteden backlink almaya çalışmak faydadan çok zarar getirebilir. Google bu tarz yapay hareketleri sevmez.
Gerçekten profesyonel bir iş yapmak istiyorsan, SEO konusunda uzman biriyle çalışmak en doğrusu.
Hem zaman kazanırsın hem de uzun vadede sıralamada daha sağlıklı bir şekilde yükselirsin. :)

Geri
Forum Blog Dizin Giriş Yap