Merhaba arkadaşlar,
Kurumsal firmaların ihtiyaçlarına özel olarak tasarlanan ve ücretli olarak satın aldığım "Kurumsal V2" web sitesi scriptini sizlerle paylaşıyorum. Açık kaynak kodlu ve kolayca özelleştirilebilir yapısıyla dikkat çeken bu script, firmaların dijital varlıklarını güçlendirmelerine yardımcı olmayı hedefliyor.

Kullanıcı Adı:
Kurumsal firmaların ihtiyaçlarına özel olarak tasarlanan ve ücretli olarak satın aldığım "Kurumsal V2" web sitesi scriptini sizlerle paylaşıyorum. Açık kaynak kodlu ve kolayca özelleştirilebilir yapısıyla dikkat çeken bu script, firmaların dijital varlıklarını güçlendirmelerine yardımcı olmayı hedefliyor.
DEMO İncele
Scriptin arayüzünü ve özelliklerini incelemek için DEMO bağlantısına tıklayın. Yeni duyurular ve gelişmeler için takipte kalmayı unutmayın!Yönetici Giriş Bilgileri
Adres: admin paneliKullanıcı Adı: demo@demo.com Şifre: demo
Scripti Nasıl İndirebilirim?
Scripti indirmek için konuyu beğenin ve konunun altına bir yorum bırakmanız yeterlidir. Yorum yaptıktan sonra Sistem, sizin için indirme linkini otomatik olarak aşağıda gösterecektir. Hepsi bu kadar, iyi kullanımlar!Kurulum Desteği
Kurulum aşamasında herhangi bir sorunla karşılaşmanız durumunda, bu gönderinin altına sorularınızı yöneltebilir veya bana @Hakan) özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz. Her adımda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.Script Özellikleri
- Modern ve mobil uyumlu tasarım
- Hizmet yönetimi ve iletişim formu
- SEO dostu altyapı
- Kolay özelleştirme ve yönetim paneli
Canlı Kurulum - Video Anlatım
Yeni başlayan arkadaşlarımız kurulum videomuzu izleyebilirsiniz.Merhaba arkadaşlar, Bugün sizlerle, forumumuzdaki Ücretsiz Scriptler, kategorisinde paylaştığımız o kurumsal scriptlerin kurulumunu adım adım anlatacağım. Gelen geri bildirimlere üzerine, bazı arkadaşlarımızın kurulum aşamasında zorluk yaşadığını duyduk, bu video hem o sorunları çözecek hem de yeni başlayan dostlarımıza rehber gibi bir video olacak.
İlk iş olarak, Sitemizden indirdiğiniz script dosyalarını zip formatında bilgisayarımızda hazır hale getiriyoruz. Daha sonra bu dosyaları sunucumuzun Public_html kısmına yüklüyoruz. Aşağıdaki talimatlar şu şekildedir;
İlk iş olarak, Sitemizden indirdiğiniz script dosyalarını zip formatında bilgisayarımızda hazır hale getiriyoruz. Daha sonra bu dosyaları sunucumuzun Public_html kısmına yüklüyoruz. Aşağıdaki talimatlar şu şekildedir;
Adım 1: Veri Tabanı...
- Hakan ALAN
- php kurumsal web site nasıl kurulur php script kurulumu nedir script kurulumu
- Cevap: 2
- Forum: Ücretsiz Scriptler
Son düzenleme: