/*** 1 ****/ /*** 2 ****/ /*** 3 ****/ /*** 4 ****/ /*** 5 ****/ /*** 6 ****/ /*** 7 ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /**** 9 ****/ /**** 10 ****/ /**** 11 ****/ /**** 12 ****/ /**** 13 ****/ /***** 14 ****/ /**** 15 *****/ /***** 16 *****/ /**** 17 ****/ /**** 18 *****/ /**** 19 ****/ /***** 20 *****/ /***** 21 ****/ / ***** 22 ****** / / ***** 23 *****/ /**** 24 ****/ /**** 25 ****/ /**** 26 *****/ /**** 27 *****/ /**** 28 *****/ /**** 29 *****/ /**** 30 *****/ /**** 31 ****/ /**** 32 ****/ /**** 33 *****/ /*** 34 ***/ /*** 35 ***/ /**** 36 ***/ /**** 37 ****/ /*** 38 ****/ /*** 39 ****/ /***** 40 ****/ /***** 41 *****/ /*** 42 ****/ /**** 43 ****/ /**** 44 ****/ /**** 45 ***/
Webmaster Forum
HABERLER

Blog Haberler

Ücret karşılığında istediğiniz site / sunucu saniyeler içinde kapansın !!

• Konu Sahibi Konu Sahibi M1r1z AL1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevap Cevap : 5
  • Görüntüleme Görüntüleme : 2K

M1r1z AL1

4+ Yıl 🥉
Başlangıç
herkese merhaba lafı fazla uzatmadan direk konuya giriyorum. Ben M1R1Z AL1, 1 Yıldır Siber Saldırı işiyle uğraşıyorum ve yaptığım işten memnunum, istediğinzi site / sunucu dakikalar içinde kapatılır. Fiyat için telegramdan bana ulaşmanız yeterli.

Merhabalar, site/sunucu'yu kapatmak yerine site ddos test gibi başkalarına yararlı olabilecek işlerine yarayabilecek bir sistem yapsanız daha faydalı olabilir. Tabii sizin düşünceniz. Fakat işin sonunda yapmış olduğunuz bir suç. İyi forumlar.

Evet tüm arkadaşlara katılıyorum.
"İstediğiniz adamı döverim" demek yerine Güvenlik emekçisi olup, legal olanı seçmeniz daha iyi olur.

Geri
Forum Blog Dizin Giriş Yap