/*** 1 ****/ /*** 2 ****/ /*** 3 ****/ /*** 4 ****/ /*** 5 ****/ /*** 6 ****/ /*** 7 ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /**** 9 ****/ /**** 10 ****/ /**** 11 ****/ /**** 12 ****/ /**** 13 ****/ /***** 14 ****/ /**** 15 *****/ /***** 16 *****/ /**** 17 ****/ /**** 18 *****/ /**** 19 ****/ /***** 20 *****/ /***** 21 ****/ / ***** 22 ****** / / ***** 23 *****/ /**** 24 ****/ /**** 25 ****/ /**** 26 *****/ /**** 27 *****/ /**** 28 *****/ /**** 29 *****/ /**** 30 *****/ /**** 31 ****/ /**** 32 ****/ /**** 33 *****/ /*** 34 ***/ /*** 35 ***/ /**** 36 ***/ /**** 37 ****/ /*** 38 ****/ /*** 39 ****/ /***** 40 ****/ /***** 41 *****/ /*** 42 ****/ /**** 43 ****/ /**** 44 ****/ /**** 45 ***/
Webmaster Forum
HABERLER

Blog Haberler

Türk Telekom Müşterilerine Haksızlık Yapıyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi CaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevap Cevap : 7
  • Görüntüleme Görüntüleme : 147

CaN

7+ Yıl 🥉
Girişimci
Kurumsal Üye
Türk Telekom Hizmetinden Memnun Değilim, Sizce Haksız mıyım?

15 yıldır Türk Telekom müşterisiyim ve maalesef aldığım hizmetten hiç memnun değilim. Çevremde birçok arkadaşım Türk Telekom kullandığını ve memnun olduklarını söylüyor. Kendilerine "Nasıl memnunsunuz, anlamıyorum?" diye sorduğumda, 75 Mbps hız aldıklarını ve ödediği faturanın yaklaşık 490 TL olduğunu belirtiyorlar.

Bu durumu duyduktan sonra kendi hizmetime baktım: Aldığım hız verileri ile ödediğim 510 TL'lik faturayı kıyasladığımda, gerçekten moralim bozuluyor. Bir de oyun oynamayı seven biriyim, ancak internet hızımın düşük olması nedeniyle oyunları dahi oynayamıyorum.

Durumu müşteri hizmetlerine ilettiniz mi? diye sorabilirsiniz. Evet, müşteri hizmetlerini aradım ve şikayetimi dile getirdim. Hatta eve teknik destek gönderdiler. Yapılan incelemelerde modem kaynaklı bir sorun olduğunu belirttiler. Bunun üzerine hemen Türk Telekom üzerinden sıfır bir modem siparişi verdim. Modem elime ulaştıktan sonra kurulumunu yapıp denemek istedim, fakat hiçbir şey değişmedi. Download ve upload hızları aynı kaldı.

Üstelik faturam da 610 TL'ye yükseldi. Şimdi düşünüyorum, bu durum sadece benim başıma mı geliyor, yoksa benim gibi sorun yaşayan başka kullanıcılar da var mı? Sizce bu konuda haksız mıyım? Bu durumda ne yapmam gerektiğine dair önerisi olan var mı?

12568451236897415623.webp

Türk Telekom'un 15 yıllık müşterisi olarak yaşadığın bu mağduriyet gerçekten kabul edilemez. Peki bu süreçte, aboneliğini iptal edip farklı bir sağlayıcıya geçmeyi hiç düşündün mü, ya da bunu engelleyen bir durum var mı?

• Beğen
Tepkiler: CaN
Aslında evet, birçok kez aboneliğimi iptal etmeyi düşündüm. Ancak şöyle bir sorun var: mahallemizde neredeyse her evin kendi interneti var ve port doluluğu sebebiyle başka bir hizmet sağlayıcıdan internet alamıyorum ne yazık ki. :(

Anladım dostum... Vay be, 15 yıllık Türk Telekom müşterisi olmana rağmen yaşadıkların gerçekten can sıkıcıymış! Okurken ben bile gerildim. O kadar yıl sadık müşteri kal, karşılığında bu muameleyi gör... İnsan doğal olarak isyan ediyor.
kesinlikle haksız değilsin! Aksine, bu kadar haklıyken yaşadıkların akıl alır gibi değil. Yazık gerçekten.
Senin gibi sorun yaşayanlar kesinlikle vardır, yalnız değilsin. Bu tür altyapı ve hizmet kalitesi sorunları maalesef ülkemizde çok yaygın.:confused:

• Sevmek
Anladım dostum... Vay be, 15 yıllık Türk Telekom müşterisi olmana rağmen yaşadıkların gerçekten can sıkıcıymış! Okurken ben bile gerildim. O kadar yıl sadık müşteri kal, karşılığında bu muameleyi gör... İnsan doğal olarak isyan ediyor.
kesinlikle haksız değilsin! Aksine, bu kadar haklıyken yaşadıkların akıl alır gibi değil. Yazık gerçekten.
Senin gibi sorun yaşayanlar kesinlikle vardır, yalnız değilsin. Bu tür altyapı ve hizmet kalitesi sorunları maalesef ülkemizde çok yaygın.:confused:
Aynen öle malesef hizmet 0

Bu durum karşısında yen yinede moralini bozma derim. Herşeyin bir çaresi vardır. . Hakkını aramalısın. İşte sana birkaç önerim:

BTK'ya Şikayet Et: Eğer Türk Telekom sorunu çözmüyor ve seni mağdur etmeye devam ediyorsa, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK)'ya şikayette bulunmak en etkili yollardan biridir. BTK online başvuru sisteminden tüm yaşadıklarını detaylıca yazarsan, onlar Türk Telekom'dan açıklama talep edecektir. Bu genelde işe yarayan bir yöntem.

Alternatif Operatörleri Araştır: Port doluluğu durumunda servis sağlayıcısına başvurmanız gerekir ve servis sağlayıcısı tarafından altyapı güçlendirmesi yapılarak ve yeni port açılarak bu sorun kısa sürede çözülebilir. Diğer servis sağlayıcı, müşteri hizmetlerini arayıp durumunuzu anlatın o size bir yol gösterecektir. Ayrıca Çevrendeki diğer operatörlerin (TurkNet, Millenicom, Vodafone Net vb.) kendi altyapıları veya Türk Telekom altyapısı üzerinden verdikleri hizmetleri araştır. Belki de senin adresine daha iyi hizmet verebilecek başka bir seçenek vardır.

Hız Testlerini Kaydet: Hız testlerini (hem Türk Telekom'un kendi sitesinden hem de bağımsız sitelerden) sık sık yap ve ekran görüntülerini kaydet. Bu, elinde somut kanıt olmasını sağlar.

Umarım en kısa zamanda bu çileden kurtulur, oyunlarını keyifle oynayabileceğin bir internete kavuşursun! :giggle:

• Beğen
Çok teşekkür ederim. Bu önerilerini dikkate alacağım:giggle:

• Kalp
Geri
Forum Blog Dizin Giriş Yap