/*** 1 ****/ /*** 2 ****/ /*** 3 ****/ /*** 4 ****/ /*** 5 ****/ /*** 6 ****/ /*** 7 ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /**** 9 ****/ /**** 10 ****/ /**** 11 ****/ /**** 12 ****/ /**** 13 ****/ /***** 14 ****/ /**** 15 *****/ /***** 16 *****/ /**** 17 ****/ /**** 18 *****/ /**** 19 ****/ /***** 20 *****/ /***** 21 ****/ / ***** 22 ****** / / ***** 23 *****/ /**** 24 ****/ /**** 25 ****/ /**** 26 *****/ /**** 27 *****/ /**** 28 *****/ /**** 29 *****/ /**** 30 *****/ /**** 31 ****/ /**** 32 ****/ /**** 33 *****/ /*** 34 ***/ /*** 35 ***/ /**** 36 ***/ /**** 37 ****/ /*** 38 ****/ /*** 39 ****/ /***** 40 ****/ /***** 41 *****/ /*** 42 ****/ /**** 43 ****/ /**** 44 ****/ /**** 45 ***/
Webmaster Forum
HABERLER

Blog Haberler

Tüm WebmasterForum Üyelerimizi Konuya Davet Ediyoruz: Fikir, Görüş ve Önerilerinizi Bekliyoruz!

Hakan

4+ Yıl 🥉
Gizemli Simyacı
Admin
Moderator

Değerli WebmasterForum Ailesi,​

Uzun bir aradan sonra, yenilenmiş yönetim ekibi olarak sizlere merhaba demekten ve WebmasterForum'u hak ettiği yere taşımak için attığımız adımları paylaşmaktan büyük heyecan duyuyoruz!

Geçmiş dönemdeki ilgisizlik ve durağanlık nedeniyle forumumuzun potansiyelinin tam olarak kullanılamadığının farkındayız. Ancak bu durum geride kaldı. Yönetim olarak görevi devraldığımız günden itibaren, sizlerin daha iyi bir deneyim yaşayabilmesi için pek çok yeniliği hayata geçirdik:

• Bilgi Dolu Blog: En güncel ve derinlemesine makalelerle bilgiye kolay erişim.
  • Kullanıcı Deneyimi: Yeni kullanıcı rütbeleri ve ödüllendirici kupa sistemi.
  • Düzenli ve Anlaşılır Yapı: Yeniden organize edilmiş forum ve kategori düzeni.
  • Zenginleştirilmiş Profiller: Daha kişiselleştirilmiş ve kullanışlı kullanıcı profilleri.
  • Motivasyon ve Etkileşim: Düzenli çekilişler ve değerli ödüller. (Yakında başlıyor)
  • Sponsorlu Duyurular: Sabit sponsor bildirimleri ve öne çıkan faydalı içerikler.
  • Güçlü Destek: Geliştirilmiş destek sistemi ve kapsamlı bilgi bankası.
  • Hız ve Optimizasyon: Sitemiz artık daha hızlı ve kesintisiz şekilde yayın hayatına devam ediyor!
  • İçerik Budaması: Güncelliğini yitirmiş, kırık link içeren, reklam amaçlı ve eksik bilgi içerin konuları tespit edip kaldırdık ve bu süreç devam ediyor. Bu çalışma ile sizlere daha güncel, daha doğru ve daha kaliteli bir bilgi havuzu sunmayı hedefliyoruz. Amacımız, WebmasterForum'u her zaman güncel ve değerli bir kaynak olarak tutmaktır.
  • Ve Daha Fazlası! Saymakla bitiremeyeceğimiz birçok küçük ama etkili iyileştirme.
Peki ya Tasarımımız?

Tüm bu yeniliklerin yanı sıra, WebmasterForum'u çok daha modern bir görünüme kavuşturduk. Gece ve gündüz modu seçenekleriyle, göz yormayan ve estetik bir arayüzü siz değerli kullanıcılarımızın beğenisine sunuyoruz.

Sizlerin Fikirleri Bizim İçin Çok Değerli!

WebmasterForum'u hep birlikte daha iyi bir platform haline getirebilmek adına, sizden küçük bir ricamız var. Lütfen biraz zaman ayırarak yeni özelliklerimiz ve özellikle tasarımımız (renkler, düzen, kullanıcı deneyimi vb.) hakkındaki tüm fikir, görüş, önerileri ve isteklerinizi bu konu altında bizlerle paylaşın.

Unutmayın, bu platformu birlikte şekillendiriyoruz. Sesiniz bizim için çok değerli. Daha iyi bir ortam yaratmak için hiçbir fikrinizden lütfen çekinmeyin!

Şimdiden değerli katkılarınız için teşekkür ederiz. 😊

Saygılarımızla,
WF Yönetimi

uzantı çok kötü olmuş daha önce kayıt olasam ve bana mail gelmese giremezdim.

uzantı çok kötü olmuş daha önce kayıt olasam ve bana mail gelmese giremezdim.
Evet, bu konuda haklısınız,

Geçmiş yönetimin takipsizliği nedeniyle, com.tr uzantılı web adresimizde erişim kısıtlaması bulunuyor.

Bu sorunun çözümü için gerekli tüm yasal ve teknik çalışmaları başlattık. Sürecin yakında olumlu sonuçlanmasını bekliyoruz.

Gösterdiğiniz anlayış ve yorumunuz için teşekkür ederiz. Gelişmelerden haberdar edeceğiz.

Site tanıtım bölümünde konu açmak ücretli olsun. 1 TL bile olsa yeterlidir hem foruma katkısı olur hem de 1 TL vermek istemeyenler sayesinde gereksi içerikler engellenmiş olur. Ayrıca tanıtım konusu açmak için ödeme yapanlar içinde forum backlink daha değerli olur.

Site tanıtım bölümünde konu açmak ücretli olsun. 1 TL bile olsa yeterlidir hem foruma katkısı olur hem de 1 TL vermek istemeyenler sayesinde gereksi içerikler engellenmiş olur. Ayrıca tanıtım konusu açmak için ödeme yapanlar içinde forum backlink daha değerli olur.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Evet güzel fikir :)

@Admin ve @Hakan

Sizden önce forumun ne halde olduğunu zaten hepimiz çok iyi biliyoruz. Her önüne gelenin kafasına göre konu açtığı, kimsenin ilgilenmediği bir spam savaşına dönmüştü ortalık. Site Tanıtım kısmını zaten hiç söylemiyorum, orası tam anlamıyla bir çöplüktü maalesef. Orası bile temizlenmiş elinize sağlık :D

Fakat ne yaptınız bilmiyorum ama bu kadar kısa bir zaman içerisinde siteyi baştan aşağı bu hale getirmeniz gerçekten takdire şayan! Bu basit bir iş değil, tamamen siteyi yenilemek demek. Ben bile bu titiz çalışmayı hayretle izliyorum. Tasarım zaten tek kelimeyle harika olmuş, elinize sağlık.

Açık konuşmak gerekirse, piyasada onca webmaster sitesi var (R10, WMAracı vBulletin kullanıyor, onları ayrı tutuyorum), ama XenForo altyapısını bu kalitede kullanan TR'deki tek adres oldunuz diyebilirim.

Helal olsun size. Burda olmaktan çok mutluyum.🤗 Başarılarınızın devamını diliyorum!

@Admin ve @Hakan

Sizden önce forumun ne halde olduğunu zaten hepimiz çok iyi biliyoruz. Her önüne gelenin kafasına göre konu açtığı, kimsenin ilgilenmediği bir spam savaşına dönmüştü ortalık. Site Tanıtım kısmını zaten hiç söylemiyorum, orası tam anlamıyla bir çöplüktü maalesef. Orası bile temizlenmiş elinize sağlık :D

Fakat ne yaptınız bilmiyorum ama bu kadar kısa bir zaman içerisinde siteyi baştan aşağı bu hale getirmeniz gerçekten takdire şayan! Bu basit bir iş değil, tamamen siteyi yenilemek demek. Ben bile bu titiz çalışmayı hayretle izliyorum. Tasarım zaten tek kelimeyle harika olmuş, elinize sağlık.

Açık konuşmak gerekirse, piyasada onca webmaster sitesi var (R10, WMAracı vBulletin kullanıyor, onları ayrı tutuyorum), ama XenForo altyapısını bu kalitede kullanan TR'deki tek adres oldunuz diyebilirim.

Helal olsun size. Burda olmaktan çok mutluyum.🤗 Başarılarınızın devamını diliyorum!
Bu takdire şayan yorumunuz bizi gerçekten çok mutlu etti! :giggle: Forumdaki emeğimizin ve sunduğumuz kalitenin fark edilmesi, en büyük motivasyon kaynağımız. Bu ailenin bir parçası olduğunuz için biz de çok mutluyuz. Desteğiniz daim olsun!🙏

Al yapay zeka konuları için daha belirgin bir bölüm açmalısın blog sayfası demiyorum zaten var blog forumda.

Geri
Forum Blog Dizin Giriş Yap