/*** 1 ****/ /*** 2 ****/ /*** 3 ****/ /*** 4 ****/ /*** 5 ****/ /*** 6 ****/ /*** 7 ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /**** 9 ****/ /**** 10 ****/ /**** 11 ****/ /**** 12 ****/ /**** 13 ****/ /***** 14 ****/ /**** 15 *****/ /***** 16 *****/ /**** 17 ****/ /**** 18 *****/ /**** 19 ****/ /***** 20 *****/ /***** 21 ****/ / ***** 22 ****** / / ***** 23 *****/ /**** 24 ****/ /**** 25 ****/ /**** 26 *****/ /**** 27 *****/ /**** 28 *****/ /**** 29 *****/ /**** 30 *****/ /**** 31 ****/ /**** 32 ****/ /**** 33 *****/ /*** 34 ***/ /*** 35 ***/ /**** 36 ***/ /**** 37 ****/ /*** 38 ****/ /*** 39 ****/ /***** 40 ****/ /***** 41 *****/ /*** 42 ****/ /**** 43 ****/ /**** 44 ****/ /**** 45 ***/
Webmaster Forum
HABERLER

Blog Haberler

TR domain alıp da projelendiren oldu mu ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi haber58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevap Cevap : 4
  • Görüntüleme Görüntüleme : 3K
  • Etiketler Etiketler
    domain

haber58

6+ Yıl 🥉
Girişimci
Arkadaşlar com.tr domainleri belgesiz olarak alınmaya başlayalı 3 ayı geçti. Binlerce kişi com.tr domaini aldı ama sanki bo konuda beklenen olmadı gibi. Sörf yaparken hala com.tr yi seyrek görüyoruz. Sizin ya da tanıdığınızı com.tr yi hayata geçirdiğini, projelendirdiği oldumu ? Ne düşünüyorsunuz bu konuda ? com.tr ileride daha bir değer kazanır mı ?

GARANTİLİ DİSNEY, NETFLIX VE BLU TV ALMAK İSTEYENLER

Son düzenleme:
Evet dediğiniz gibi çok fazla yok com.tr. Ben dün emlak ofisimiz için .com.tr aldım zaten .com vardı .com.tr'yi .com'a yönlendirdim.

bana göre com.tr domainler belgeli olduğu zamanlarda daha ilgi çekici ve tabiri caizse karizmatik geliyordu. belgesiz ve herkesin kayıt edebildiği com.tr ler değersizdir. Neden sadece .com yerine domaini uzatıp .com.tr haline getireyim ki?

İkisini de kullanıyorum. Bir domain alırken diğer uzantılarına da bakıyorum. Çoğu kişi de böyle yapıyodur sanırım :)

Geri
Forum Blog Dizin Giriş Yap