Tinder Yenilikleri

Tinder, kullanıcıların profillerine video eklemesine izin verecek.

Tinder, kullanıcıların profillerine video eklemesine izin verecek.

Salı günü Tinder, profillere video ekleme seçeneği de dahil olmak üzere Match Group’un en büyük flört uygulamasına gelen yeni özelliklerin listesini duyurdu . Online flört endüstrisinin pandemi sonrasında değişime nasıl hazır olduğunu gösteriyor.
Şu anda, Tinder kullanıcıları profillerine yalnızca belirli sayıda hareketsiz resim ekleyebilir. Video seçeneği, canlı bir görünüm eklemek için bir videoyu bir fotoğrafla değiştirmelerine olanak tanır.

Kullanıcılar, yalnızca yüz yüze randevulara dönmek yerine, pandemi kısıtlamaları kalktıkça dijital randevulara devam etmeyi seçiyor . Bu, başlangıçta yalnızca resim olan bir deneyime ses ve video öğeleri ekleyerek daha rahat olmalarına yardımcı oldu. Ve flört şirketleri not alıyor.
Tinder CEO’su Jim Lanzone, CNBC’nin “TechCheck” programında Covid sonrası flört hakkında şunları söyledi: ”İnsanların çevrimiçi buluşmayı kabul etmeden önce sanal olarak insanları daha iyi tanımak istedikleri, artık işlemsel bir ortam biraz daha az.” “Bu, gerçekten Tinder’ın bu ikonik marka olduğu bir durum oluşturuyor, ancak gerçekten daha fazla bir platform haline gelebilir ve insanların birbirlerini tanımaları için deneyimler ve her türlü başka yol sağlayabilir.”
Tinder'daki video profilleri

Tinder’daki video profilleri

Tinder, video ekleme yeteneğinin video yol haritasındaki ilk adım olduğunu söyledi.
Match geçen hafta, Match’in sosyal ve videoya daha fazla yönelmesini sağlayacak bir sosyal keşif ve video teknolojisi şirketi olan Hyperconnect’i 1,73 milyar dolarlık satın alma işlemini tamamladı. Maç yöneticisi Gary Swidler, bu ayın başlarında Evercore’un ISI Açılış TMT Konferansında yaptığı açıklamada, satın almanın ürün paketinin gelecekteki gelişimi için önemli olduğunu söyledi.
Swidler, “Tinder’ın büyük kullanıcı tabanıyla sadece kaydırmak, eşleştirmek ve sohbet etmekten daha fazlasını yapabileceğini düşünüyoruz.” Dedi.

Tinder ayrıca Salı günü, kullanıcıların eşleşmeden önce biriyle sohbet etmelerini ve hızlı flört hissini yaşamalarını sağlayan “Hot Takes” adlı yeni bir sosyal özelliği piyasaya sürecek. Bu yazın ilerleyen saatlerinde, uygulamanın içine, kullanıcıların ilgi alanlarına, aktiviteye veya içerik türüne göre eşleşmeleri keşfetmesini sağlayacak bir Keşfet bölümü eklenecek.
 
Üst Alt