/*** 1 ****/ /*** 2 ****/ /*** 3 ****/ /*** 4 ****/ /*** 5 ****/ /*** 6 ****/ /*** 7 ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /**** 9 ****/ /**** 10 ****/ /**** 11 ****/ /**** 12 ****/ /**** 13 ****/ /***** 14 ****/ /**** 15 *****/ /***** 16 *****/ /**** 17 ****/ /**** 18 *****/ /**** 19 ****/ /***** 20 *****/ /***** 21 ****/ / ***** 22 ****** / / ***** 23 *****/ /**** 24 ****/ /**** 25 ****/ /**** 26 *****/ /**** 27 *****/ /**** 28 *****/ /**** 29 *****/ /**** 30 *****/ /**** 31 ****/ /**** 32 ****/ /**** 33 *****/ /*** 34 ***/ /*** 35 ***/ /**** 36 ***/ /**** 37 ****/ /*** 38 ****/ /*** 39 ****/ /***** 40 ****/ /***** 41 *****/ /*** 42 ****/ /**** 43 ****/ /**** 44 ****/ /**** 45 ***/
Webmaster Forum
HABERLER

Blog Haberler

Alış Sunucuları Kuvvetli Bir Hosting arıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi 10Parmak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevap Cevap : 5
  • Görüntüleme Görüntüleme : 1K
  • Etiketler Etiketler
    #hosting

10Parmak

3+ Yıl 🥉
Başlangıç
Herkese selamlar forum ? Sitemin trafiği oldukça fazla. Yüksekçe cpu ve ram tüketiyor. Bu durumu şu an kullandığım hosting kaldıramadı. Paket değişikliği yapsam da fiyatlar çok fazla oluyo. Sordum ettim en iyisi hosting firmasını değiştirmeye karar verdim. Sizin de önerilerinizi bekliyorum konunun altına.

Hocam güzel hosting premium hosting paketi vardı. Sanal sunuculara göre daha kuvvetli oluyor bu tarz siteler için sunuyordu bu paketleri hemde fiyatı baya uygun. Linkini bırakayım aşağı istiyorsan bir incele bir kaç webmaster arkadaşım da onlarla çalışıyor memnunlar gayet.

Merhaba sitenizin hiti anlık olarak ne kadar acaba hosting paketlerini limitledikleri için belli bir hitin üzerine istesenizde coğu zaman cıkamazsınız ve vps yada vds e yönelmeniz gerekir

Herkese selamlar forum ? Sitemin trafiği oldukça fazla. Yüksekçe cpu ve ram tüketiyor. Bu durumu şu an kullandığım hosting kaldıramadı. Paket değişikliği yapsam da fiyatlar çok fazla oluyo. Sordum ettim en iyisi hosting firmasını değiştirmeye karar verdim. Sizin de önerilerinizi bekliyorum konunun altına.
Arayış devam ediyorsa yardımcı olmak isteriz.

Geri
Forum Blog Dizin Giriş Yap