Steam Limitli Kullanıcı Sorunu Çözümü

Steam Limitli Kullanıcı Problemi Çözümü​

Steam Limitli Kullanıcı Sorunu Çözümü


Steam Dost ekleyemiyorum problemininin çözümü için öncelikli olarak izlenmesi ihtiyaç duyulan yöntem şu şekildedir. Steam sitesi içinde alışveriş yaptığınızda size dost ekleme izni verilecektir. Steam uygulaması üstünde dost ekleyebilmeniz için site içinde alışveriş yapma kuralı bulunmaktadır. Satın alma işlemi yapmadığınız taktirde yalnızca öteki kullananların sizi eklemesine izin verilir. Steam öteki toplumsal medyalara nazaran arkadaşlık mevzusunda değişik bir tutum sergilemektedir. Steam’da seviyeniz artıkça dost ekleme hakkınız artacaktır. Ek olarak belirli oranlarda alışveriş yapmadığınız taktirde dost eklemenize izin verilmemektedir.

Steam Dost Ekleme Limiti ve Ücretleri Ne Kadar?


Steam dost ekleme limiti ve ücretleri dolar üstünden değerlendirilmektedir. Meydana getirilen ödemeden sonrasında dost eklemenize izin verilecektir. Steam üstünden fazlaca yüklü miktarlarda ödeme yapmanızı beklemez. Steam kendi bünyesinde belirlediği fiyat 15 TL olarak sabitlemektedir. Dolayısıyla o şekilde uçuk ödemeler yaparak dost listenizi oluşturmanız beklenmemektedir. Ek olarak Sream üstünden oyun alma zorunluluğu yoktur.

Steam üstünde yer edinen cüzdana para aktarmanız yerli olacaktır. Bununla birlikte para ödemeden çözüm yolu arayan kullanıcılar için çözüm önerisi için oldukça rahat bir yolu vardır. İte üstünde eklemek istediğiniz arkadaşlarınıza beni ekle dediğinizde sorunsuzca birbirinizi ekleyebilirsiniz.

Steam Dost Ekleme İşlemleri Iyi mi Gerçekleştirilir?


Steam dost ekleme işlemleri için, Steam programı açılması gerekir. Daha evvelde oluşturulan programda son kaldığınız sayfa üstünden ekran karşınıza çıkacaktır. Steam programı açıldığı süre ekranın sol tarafında bulunan simgenin üstüne tıklamalısınız. Karşınıza çıkacak olan dostlar simgesi üstüne tıklanması gerekir. Dostlar sekmesi ekranın sol tarafında bulunmaktadır. Android telefon ile giriş yapıldığı süre söyleşi olarak görünecektir. Arama çubuğu ile ekranın sağ üst tarafında yer edinen büyüteç simgesine tıklayın. Büyüteç sekmesine grup adı ya da dost adını yazın. Böylece karşınıza sıralama halinde adlar çıkacaktır. Android telefonlarda arama çubuğunun altında yer edinen, ‘’Tüm Oyuncuları Ara’’ sekmesine tıklanması gerekir. İphone telefonlarda ise arama çubuğu altında bulunan, ‘’Tüm Oyuncular’’ sekmesine tıklanmalıdır.

Steam dost ekleme işlemleriile tüm oyuncular sekmesine tıklandığı süre dost adını doğru yazıldığı müddetçe şahıs adı karşınıza çıkacaktır. Dost eklemek istediğiniz kişinin adına dokunarak işleminiz tamamlamanız gerekir. Böylece Steam dost ekle işlemini gerçekleştirmiş olmuş olursunuz. Dost listenizde kişinin adını görmüş olacaksınız.

Steam Dost Ekleme Sorununa Yol Açan Nedenler


Steam dost ekleme sorununa neden olan nedenler, steam programının kuralları ve modüller sebep olmaktadır. Steam programında dost ekleme problemi denildiğinde birçok değişik sebebi olabilir. Bu nedenlere özetlemek gerekirse değinmek gerekirse şu şekildedir.

Kullanıcı engeli: Steam profiliniz kullanıcı engeli bulunduğunda kesinlikle dost ekleme işleminizi gerçekleştirmenize izin verilmez.

Dost Sınırlaması: Hesabınız üstünde size verilen dost ekle sayısını geçtiğiniz takdirde, başka dost eklemenize izin verilmez. Bu sebeple size belirlenen kota aşımı dost eklemenize engel olur.

Sınırı olan Hesap: Hesabınızın sınırı olan olması demek steam sitesinde herhangi bir oyun motoru üstünde içerik almayan kişilere verilen isimdir.

Dost Sistem Aksaklığı: Steam hesabınız üstünde dost sistem aksaklığı oluşabilmektedir. Bunun sebebi steam sitesi sisteminin can sıkan olması sebebiyle araştırma altına alınabiliyor. Dolayısıyla bu durum dost sistem aksaklığına yol açıyor.

Engellenen Dost Listesini Denetim Etme


Engellenen dost listesini denetim etme işlemlerinde, steam sitesi kullananların dost içinde meydana getirilen etkinlikler ile yazışma kurulmasını denetleyerek sınırlama koymaktadır. Sizin rakibiniz olan kişinin hesabınızı görmesine izin verilmeyecektir. Engellenenler sıralamasında bulunan bir arkadaşınızı eklemeye çalışmanız başarısızlıkla neticelenecektir.

Hesap Türü Kontrolü


Hesap türü kontrolü steam tarafınca uygulanan bir denetim düzenidir. Doğrusu steam sitesinde oyun satın almayan kişilere dost ekleme izni verilmeyecektir.
 
Üst Alt