Merhaba değerli Webmaster Forum ailesi,
Forum yönetim ekibi olarak, platformumuzun kalitesini, düzenini ve bilgi alışverişinin etkinliğini korumak adına önemli bir karar almış bulunuyoruz. Bu karar, uzun süredir kontrol etmekte zorlandığımız Site Tanıtım kategorisi ile ilgilidir.
Forumumuz, sadece site tanıtım yeri değil, aynı zamanda bilgi paylaşımının ve çözüm odaklı tartışmaların yapıldığı bir Webmaster platformudur. Ne yazık ki, tüm çabalarımıza rağmen, Site Tanıtım alanımız sürekli kural ihlalleri, düşük kaliteli içerikler ve sadece backlink alma odaklı kullanımlar nedeniyle amacından sapmıştır.
Bu durum, istenmeyen üye yasaklamalarına neden olmakta ve en önemlisi, bilgi kirliliğine yol açarak hepimizin forum deneyimini olumsuz etkilemektedir.
Bu limitin temel amacı, kategorinin istikrarlı düzenini sağlamak ve her üyenin tanıtımlarını en yüksek kalitede hazırlamasını teşvik etmektir.
Evet Kategori düzenini sıfırlamak ve yeni döneme tamamen temiz bir başlangıç yapmak amacıyla, bugüne kadar açılmış olan Site Tanıtım konularının tamamı, tarafımızca silinecektir.
Bu zorunlu temizlik işlemi sonrasında, bu alanda sadece Premium üye rütbesine sahip üyelerimizin açtığı, onaylanmış ve kurallara uygun konular kalacaktır.
Anlayışınız ve forumumuzun geleceğine yaptığınız katkılar için teşekkür ederiz.
(WF YÖNETİMİ)
Forum yönetim ekibi olarak, platformumuzun kalitesini, düzenini ve bilgi alışverişinin etkinliğini korumak adına önemli bir karar almış bulunuyoruz. Bu karar, uzun süredir kontrol etmekte zorlandığımız Site Tanıtım kategorisi ile ilgilidir.
Forumumuz, sadece site tanıtım yeri değil, aynı zamanda bilgi paylaşımının ve çözüm odaklı tartışmaların yapıldığı bir Webmaster platformudur. Ne yazık ki, tüm çabalarımıza rağmen, Site Tanıtım alanımız sürekli kural ihlalleri, düşük kaliteli içerikler ve sadece backlink alma odaklı kullanımlar nedeniyle amacından sapmıştır.
Bu durum, istenmeyen üye yasaklamalarına neden olmakta ve en önemlisi, bilgi kirliliğine yol açarak hepimizin forum deneyimini olumsuz etkilemektedir.
Yeni Dönem: Site Tanıtım Premium Üyeliğe Özeldir
Bugünden itibaren, Site Tanıtım kategorisini yeniden düzenli ve verimli bir alana dönüştürmek amacıyla, bu bölümde konu açma hakkını sadece Premium Üyelerimiz ile sınırlandırıyoruz.Site Tanıtım Hakkı ve Yıllık Limitler
Premium üyelik seviyenize göre, forum düzenini korumak amacıyla bir yıllık limit belirlenmiştir. Bu limitler, üyeliğinizin aktif olduğu süre boyunca kullanabileceğiniz toplam tanıtım sayısını gösterir:| Premium Üyelik Seviyesi | Yıllık Site Tanıtım Hakkı |
|---|---|
| Silver Üye | 2 Adet Tanıtım |
| Gold Üye | 3 Adet Tanıtım |
| Platin Üye | 5 Adet Tanıtım |
| Kurumsal Üye | 10 Adet Tanıtım |
Bu limitin temel amacı, kategorinin istikrarlı düzenini sağlamak ve her üyenin tanıtımlarını en yüksek kalitede hazırlamasını teşvik etmektir.
Premium Üyeler İçin de Geçerli Olacak Onay Sistemi
Premium üye olmanız, kuralsız tanıtım yapacağınız anlamına gelmez. Kategori düzenini korumak ve bilgi kirliliğini tamamen önlemek için, tanıtım konuları yönetim ekibinin onayı ile yayınlanacaktır.İşlem Akışı ve Kurallar:
- Konu Açma: Premium üyelerimiz, kendi limitleri dahilinde site tanıtım konusunu açar.
- İnceleme ve Uyarı: Konu, ekibimiz tarafından belirlenen tanıtım kalitesi kurallarına uygunluğu açısından incelenir. Kurallara uymayan konular için üyeye düzenleme uyarısı gönderilir.
- Onay Süreci: Üye, gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra konusu tekrar incelenir ve kurallara uygun bulunursa onaylanarak yayına alınır.
- Ceza-i İşlemler: Uyarılarımıza rağmen kasıtlı olarak kural ihlali yapan, tanıtım kalitesini düşüren veya bu konunun aksine davranışlar sergileyen üyeler hakkında gerekli ceza-i işlemler uygulanacaktır.
- Unutmayın: Burası bir backlink tarlası değil, bir Webmaster Bilgi Platformudur. Amacımız, hem sitenizi tanıtmanız hem de topluluğa değerli ve kaliteli içerikler sunmanızdır.
Eski Konular Tamamen Silinecek Mi?
Peki, daha önce açılmış konulara ne olacak?Evet Kategori düzenini sıfırlamak ve yeni döneme tamamen temiz bir başlangıç yapmak amacıyla, bugüne kadar açılmış olan Site Tanıtım konularının tamamı, tarafımızca silinecektir.
Bu zorunlu temizlik işlemi sonrasında, bu alanda sadece Premium üye rütbesine sahip üyelerimizin açtığı, onaylanmış ve kurallara uygun konular kalacaktır.
Anlayışınız ve forumumuzun geleceğine yaptığınız katkılar için teşekkür ederiz.
Son düzenleme: