/*** 1 ****/ /*** 2 ****/ /*** 3 ****/ /*** 4 ****/ /*** 5 ****/ /*** 6 ****/ /*** 7 ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /**** 9 ****/ /**** 10 ****/ /**** 11 ****/ /**** 12 ****/ /**** 13 ****/ /***** 14 ****/ /**** 15 *****/ /***** 16 *****/ /**** 17 ****/ /**** 18 *****/ /**** 19 ****/ /***** 20 *****/ /***** 21 ****/ / ***** 22 ****** / / ***** 23 *****/ /**** 24 ****/ /**** 25 ****/ /**** 26 *****/ /**** 27 *****/ /**** 28 *****/ /**** 29 *****/ /**** 30 *****/ /**** 31 ****/ /**** 32 ****/ /**** 33 *****/ /*** 34 ***/ /*** 35 ***/ /**** 36 ***/ /**** 37 ****/ /*** 38 ****/ /*** 39 ****/ /***** 40 ****/ /***** 41 *****/ /*** 42 ****/ /**** 43 ****/ /**** 44 ****/ /**** 45 ***/
Webmaster Forum
HABERLER

Blog Haberler

Sevdiğiniz birileri var mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi somebach
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevap Cevap : 7
  • Görüntüleme Görüntüleme : 72
  • Etiketler Etiketler
    hayat

somebach 5 12

Soru & Cevap Uzmanı
Selam WF,

Biraz sosyalleşelim dedim, açtım bu konuyu.

Var mı başınızı döndüren, ilginizi çeken, sevdiğiniz / hoşlandığınız birileri ? Hayat nasıl gidiyor ?

ama çok zarif bir insan kibar bir insan ve cana yakın geldi bana
Evet hocam çok sevdiğimiz değerli birisi anlayışlı yani yağcılık gibi olmasın yanlış anlaşılmasım, biz de seviyoruz kendisini, yiğidin admin panelini alın elinden ama hakkını yemeyin derler ?

aynen de öyle kardeşim ne bileyim ben onu çok sevdim geldi böyle insan etrafımda yok çünkü

bu arada sende adminsin galiba yeni gördüm k bakma senden iyi olmasın ama admin nick'li kişi.iyiki.varsin ?

Geri
Forum Blog Dizin Giriş Yap