Resim Optimizasyon Araçları

codeworld

Bağımlı
Katılım
22 Nis 2022
Mesajlar
32
Tepki
1

Fotoğraf Optimizasyon Araçları​

Resim Optimizasyon Araçları


Fotoğraf optimizasyon araçları webmasterlerin vazgeçemeyeceği kolaylıktır. Kurumsal yada bireysel olarak yönetmiş olduğumuz web sitelerimizin devamlı olarak güncellenmesi ve geliştirilmesi gerekmektedir. SEO emek harcamaları yaparken birçok mevzuda değişim yapsak da rahat görünecek küçük ayrıntılar bile bizlerin sitesinin kalitesiz bir alan haline gelmesini elde edecektir. Buda kesinlikle sitelerimizin ziyaretçi kaybı yaşamasına niçin olacaktır.

Fotoğraf optimizasyonu internet sayfaları için önemlidir. Resimlerin boyutlarında yapacağımız emek harcamalar ile beraber sitemizin gelişmesini sağlayabiliriz. Nitekim sitelerimizde barındırmış olduğumuz resimlerin yüksek boyutlarda olması sitenin düzensiz bir görünüme haiz olmasına niçin olacağı benzer biçimde sitenin yükleme hızına da direkt tesir edecektir. Heralde optimizasyon ile yalnız fotoğraf alanında değişimler yapmıyorsunuz. Gereksiz olan kodlar yada yazılımlarda tamamen ortadan kalkmaktadır. Bu aşamada sizlere fotoğraf optimizasyonu araçları hakkında bilgiler vereceğiz.

ImageOptim


MAC kullanan bireylerin çoğunlukla tercih etmiş olduğu rahat fakat kaliteli bir araçtır. Yüksek ücretler ödenerek alınan araçlara nazaran daha kaliteli bir emek verme yapabileceğinizi unutmamalısınız. Heralde bu aracın parasız bulunduğunu da eklememiz gerekmektedir. Bununla beraber siz değerli üyelerimizin yararına olacağı benzer biçimde sıkıştırılma yapılmamış bir görsel üstünde %60 ile %70 içinde sıkıştırılma yapılmaktadır.

Optimizilla


Online fotoğraf optimizasyonu hakkında araştırmalar yapıyorsanız buna bir son verebilirsiniz. Bu sebeple Optimizilla siz değerli üyelerimizin daima beklentisini çözüme kavuşturmaktadır. Genel olarak .JPEG ile .PNG dosya türleri ile hizmet etmektedir. %5 ile %75 arası sıkıştırılma yapıldığı benzer biçimde toplu olarak da sıkıştırma işlemi yapmaktadır. Azca öncede belirtmiş olduğumuz benzer biçimde online olarak sizlere hizmet etmektedir. Parasız bulunduğunu da unutmamalısınız.

WP Smush


WordPress kullanan bireyler için başarı göstermiş bir eklentidir. Günümüzde en oldukca kullanılan eklentilerden biri olarak da lanse edebiliriz. Heralde fotoğraf alanında en oldukca kullanıldığını da unutmamalısınız. Kolay bir kullanımı olduğu benzer biçimde netice odaklı emek verme yapmayı sevenler için idealdir. Toplu sıkıştırmalar yapabiliyorsunuz. Bu alanda parasız sürümünde engellemeler olsa da ücretli sürümü kesinlikle beklentilerinizi çözüme kavuşturacaktır.
 
Üst Alt