Selam dostlar r10'da platin üyelik olarak 3 yıldır aşağı yukarı aktifliğim ve ticaretim vardı. Bünyemizde ortalama 138 farklı domain ve niş sektörler bulunmakta örneğin webmaster forumu,yazılım satışı,haber siteleri,bloglar vsvs...... Neyse imza kısmına yazılım satışı yaptıgımız firmanın tasarımını ekledik o an kopyalama yerinde webmaster forum linkimiz kalmış webmaster forumunda webmaster reklamı yapacak kadar salak değiliz herhalde karışıklık olmuş onaylamışız. 2 gün önce bir kalktım hesap banlanmış mail atıyorum dönüş yok konu açma yetkilerim kısıtlı konu açıyorum konu moderatörü bot gibi bişey webmaster reklamı yapmışın diyor diyorumki tamam kardeşim hadi ben yaptım durumuda izah ettim ama hadi diyelim yaptım. banım kalkacakmı ? kalkacak ise ne zaman kalkacak ? 6 aylık platin üyelik yeniledim 1 ay civari kullandım. Kalkmayacak ise ücret iadesi olacakmı ? olmayacak ise yasal yollara başvuralımmı gibi gibi soru sormama rağmen çoluk coçuğu moderatör yapmışlar verdikleri cevap aynı : webmaster reklamı yapmışsın hesabınız banlanmış
kafayı yiyeceğim başına böyle bir olay gelen varmı acaba ?
Güncelleme : 18.11.2025
Video:: Videolu Açıklama Geldi
Güncelleme : 20.11.2025 Tüketici Mahkemesine r10.net hakkında şikayette bulunuldu.
Görsel :
Güncelleme : 18.11.2025
Video:: Videolu Açıklama Geldi
Güncelleme : 20.11.2025 Tüketici Mahkemesine r10.net hakkında şikayette bulunuldu.
Görsel :
Son düzenleme: