Eğer siz de güvenilir, profesyonel ve yenilikçi bir webmaster forumu arıyorsanız, doğru adrestesiniz. Bilgi paylaştıkça çoğalır ilkesiyle hareket eden topluluğumuzda, her seviyeden kullanıcıya uygun rehber içerikler ve destek kanalları bulunmaktadır. Hemen aramıza katılarak bu ayrıcalıklı webmaster forumu içerisinde yerinizi alın ve dijital dünyadaki başarınızı tescilleyin!
Eğer siz de güvenilir, profesyonel ve yenilikçi bir webmaster forumu arıyorsanız, doğru adrestesiniz. Bilgi paylaştıkça çoğalır ilkesiyle hareket eden topluluğumuzda, her seviyeden kullanıcıya uygun rehber içerikler ve destek kanalları bulunmaktadır. Hemen aramıza katılarak bu ayrıcalıklı webmaster forumu içerisinde yerinizi alın ve dijital dünyadaki başarınızı tescilleyin!
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet hocam doğrudur. Kişi sponsor reklam satın almış. Normalde moderatör bugün banlamıştı bir baktım banı açılmış. Tekrar şikayet konusu açtım sonra Coskun yukarıdaki mesajları attı.
Cidden enteresan ama gerçek yüzlerini herkes görsün diye paylaşıyorum.
7 Gün Ban Cezası almışsa ban kalktıktan sonra neden reklam yayınlanmamış?
Ticaret veya paylaşım yapmaması için ceza olarak forumdan uzaklaştırılmışsa neden reklam yayınlandığı esnada ban kaldırılmış? Kaldırılacaksa neden banlanmış?
15 yıldır r10 üyesiyim. Ne yöneticiler geldi geçti. Yazıktır ki çoğunlukla yanlış yönetildi. Böylesine büyük bir platformun daha profesyonel bi ekibin yönetmesi gerekir diye düşünüyorum.
Yönetimsel olarak bence ilgi yok o sitede zamanında üyeliğim var di ki halen var ilk hesabım çalındı kimlik bilgilerimle dahi olayı çözümleyecek mail dm vs attım ama çözümlenmedi.. ilgisizlik diz boyu en küçük bir ters lafindada banlama olayları meşhur malesef.