/*** 1 ****/ /*** 2 ****/ /*** 3 ****/ /*** 4 ****/ /*** 5 ****/ /*** 6 ****/ /*** 7 ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /**** 9 ****/ /**** 10 ****/ /**** 11 ****/ /**** 12 ****/ /**** 13 ****/ /***** 14 ****/ /**** 15 *****/ /***** 16 *****/ /**** 17 ****/ /**** 18 *****/ /**** 19 ****/ /***** 20 *****/ /***** 21 ****/ / ***** 22 ****** / / ***** 23 *****/ /**** 24 ****/ /**** 25 ****/ /**** 26 *****/ /**** 27 *****/ /**** 28 *****/ /**** 29 *****/ /**** 30 *****/ /**** 31 ****/ /**** 32 ****/ /**** 33 *****/ /*** 34 ***/ /*** 35 ***/ /**** 36 ***/ /**** 37 ****/ /*** 38 ****/ /*** 39 ****/ /***** 40 ****/ /***** 41 *****/ /*** 42 ****/ /**** 43 ****/ /**** 44 ****/ /**** 45 ***/
Webmaster Forum
HABERLER

Blog Haberler

Nöbetçi günlüğü

• Konu Sahibi Konu Sahibi somebach
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevap Cevap : 18
  • Görüntüleme Görüntüleme : 3K

somebach

5+ Yıl 🥉
Forum İkonu
Soru & Cevap Uzmanı
Şimdi beyler, bu konumda sizlere günlük gibi bir şey yapacağım, olay şu: az önce gelen mesajla bir değişiklik oldu ve Salı günü yerine yarın okulda nöbetçiymişim, okulda neredeyse hiçbir yeri bilmiyorum, durum vahim.

Bakalım nasipse yarın neler yaşayacağız, bana şans dileyip konuyu takibe alın, buraya gelişmeleri aktaracağım. Bakalım okulda nöbetçi olma belgeselimiz nasıl olacak ?

Okula geldim, bekçi kulübesini kaptım, burada atmosfer bir tuhaf, bakalım neler yaşayacağız.

Kulübe inceleme yapacak olursak, bildiğimiz beyaz kulübelerden, içi tuahf kokuyor, bir tane küçük petek var, neyse şarj edecek priz de varmış, evet genel olarak bir gün kalınacak bir ortam için idare eder.

Pisagor'un bağıntısındaki bağlaç ayrı yazılır, x'in karesi toplamı Thales'in felsefesidir, simple future tense'in kaynağı arkhedir, kosinüş teoremi Reşat Nuri Güntekin'in eseridir.

Mæþəmāțį ßįņævīňďæñ čīxţīm

Yaşlı bir kaktüse oturmuş gibi hissediyorum, hem vicdan azabı çekiyorum, hem de canım acıyor.

Bugün de aç kaldık aq

Bu kulübede yemekte yenmez, zaten başkaları varken rahatsız oluyorun yemek yemekten, kulübenin her tarafı cam, bir tane hariç perde yok.

Güneş çok vuruyor buraya, yanıyorum.

Çok sıcak burası çok

Birileri gidip geliyor, kimliklerini bırakıyorlar, not alıyorum falan, sıkıldım ya.

images

HA SENİN HA BENİM
Seyret doya doya, Güneşi ay'ı,
Ha senin, Ha benim, Ne fark eder ki
Kimden esirgeriz, Fani dünyayı,
XXX
Ne hayaller kurdu bak nice canlar,
Nice padişahlar, nice sultanlar,
Mademki yolcuyuz saraylar, hanlar,
XXX