/*** 1 ****/ /*** 2 ****/ /*** 3 ****/ /*** 4 ****/ /*** 5 ****/ /*** 6 ****/ /*** 7 ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /**** 9 ****/ /**** 10 ****/ /**** 11 ****/ /**** 12 ****/ /**** 13 ****/ /***** 14 ****/ /**** 15 *****/ /***** 16 *****/ /**** 17 ****/ /**** 18 *****/ /**** 19 ****/ /***** 20 *****/ /***** 21 ****/ / ***** 22 ****** / / ***** 23 *****/ /**** 24 ****/ /**** 25 ****/ /**** 26 *****/ /**** 27 *****/ /**** 28 *****/ /**** 29 *****/ /**** 30 *****/ /**** 31 ****/ /**** 32 ****/ /**** 33 *****/ /*** 34 ***/ /*** 35 ***/ /**** 36 ***/ /**** 37 ****/ /*** 38 ****/ /*** 39 ****/ /***** 40 ****/ /***** 41 *****/ /*** 42 ****/ /**** 43 ****/ /**** 44 ****/ /**** 45 ***/
Webmaster Forum
HABERLER

Blog Haberler

Meraklı Takipçi

• Konu Sahibi Konu Sahibi habrielfring
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevap Cevap : 1
  • Görüntüleme Görüntüleme : 139

habrielfring

Başlangıç
Geçen gün eski bir arkadaşımın hesabına bakarken fark ettim bazı eski paylaşımlarını göremiyorum ve meraklandım. Acaba bana gizlice kim bakmış öğrenebileceğim güvenilir bir Instagram hesap görüntüleyici önerebilir misin? İşin komik yanı, sadece nostalji için bakıyorum, başka bir amacı yok.

Haha, ben de geçenlerde benzer bir şey yaşadım. Eski bir arkadaşımın paylaşımlarına bakarken bazılarını göremeyince merak ettim, ama tabii sadece nostalji. Sonra bir arkadaşım peekviewer.com/tr dan bahsetti, denedim ve gerçekten işe yarıyor, gizli gizli kim bakmış gibi merak etmeye gerek kalmadan eski paylaşımları görebiliyorsun. İnsan garip bir şekilde geçmişe dönüp eski anıları izlemeyi seviyor, sanki o günlere kısa bir yolculuk yapmış gibi hissediyorsun.

Geri
Forum Blog Dizin Giriş Yap