/*** 1 ****/ /*** 2 ****/ /*** 3 ****/ /*** 4 ****/ /*** 5 ****/ /*** 6 ****/ /*** 7 ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /**** 9 ****/ /**** 10 ****/ /**** 11 ****/ /**** 12 ****/ /**** 13 ****/ /***** 14 ****/ /**** 15 *****/ /***** 16 *****/ /**** 17 ****/ /**** 18 *****/ /**** 19 ****/ /***** 20 *****/ /***** 21 ****/ / ***** 22 ****** / / ***** 23 *****/ /**** 24 ****/ /**** 25 ****/ /**** 26 *****/ /**** 27 *****/ /**** 28 *****/ /**** 29 *****/ /**** 30 *****/ /**** 31 ****/ /**** 32 ****/ /**** 33 *****/ /*** 34 ***/ /*** 35 ***/ /**** 36 ***/ /**** 37 ****/ /*** 38 ****/ /*** 39 ****/ /***** 40 ****/ /***** 41 *****/ /*** 42 ****/ /**** 43 ****/ /**** 44 ****/ /**** 45 ***/
Webmaster Forum
HABERLER

Son makaleler

Sorum Var Lütfen Yardım. Forumda yeniyim

Metinhan

Başlangıç
Herkese merhaba
Aranızda yeniyim
supertuyocu.blogspot.com

Bu benim sitem arkadaşlar
Rica etsem işi iyi bilenler bi kontrol edebilirmi
Eksiği yada, fazlası varmı.

Son düzenleme:
Merhaba, acemiye göre çok iyi ancak asıl mesele burada amacını aşmış reklam, site tanıtım konusu gibi olmuş forum kurallarını lütfen okuyalım.

Tamamdır
Gerçekten acemiyim
Yapay zeka kullanmaya çalışıyorum
O da çok zor oluyor maalesef
Yaklaşık 3 aydır uğraşıyorum bu siteyle

Tamamdır
Gerçekten acemiyim
Yapay zeka kullanmaya çalışıyorum
O da çok zor oluyor maalesef
Yaklaşık 3 aydır uğraşıyorum bu siteyle
Mobilden azda olsa kontrol ettim, gayet başarılı olmuş. Başarılar dilerim

Çözüldü
Herkese merhaba
Aranızda yeniyim ve acemiyim
supertuyocu.blogspot.com

Bu benim sitem arkadaşlar
Rica etsem işi iyi bilenler bi kontrol edebilirmi
Eksiği yada, fazlası varmı.
Merhaba, güzel bir proje emeğinize sağlık ama sanki yapay zekayı biraz fazla yoğun kullanmışsınız. Siteye girdiğiniz içeriklerdeki emoji kullanımı vs çok bariz yapay zeka içerik diye bağırıyor ve bu durum da Google tarafından cezalandırılmanıza sebep olabilir, bilginiz olsun.

Merhaba
Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim
Evet yapay zekadan faydalanıyorum birçok alanda ana içerikleri yani tahminleri kendim yazıyorum.
Google şuana kadar bir sorun çıkarmadı
Umarım çıkarmazda.

Sizin adınıza mı açılmış ? özel pm ile o linki iletirmisiniz ?

Geri
Forum Blog Dizin Giriş Yap