Diş Kliniği İçin Uygun Doktor Sitesi Scripti
Merhaba arkadaşlar,
Sizler için diş klinikleri veya benzeri sağlık hizmeti sağlayan işletmeler için uygun bir doktor sitesi scripti paylaşımı yapıyorum. Scriptler, tarafımdan ücretli olarak satın alınmış ve tamamen açık kaynaklı yapıdadır. Her türlü özelleştirmeye uygundur ve profesyonel bir web sitesi oluşturmak için idealdir.

Kullanıcı Adı:
Kurulum Desteği
Scriptin kurulumu için rehber dokümanı aşağıda paylaştım. Eğer kurulumu yaparken sorun yaşarsanız, bu konu altından yorum yapabilir veya bana özel mesaj (@Hakan) yoluyla ulaşabilirsiniz. Size memnuniyetle yardımcı olurum.
Eğer kurulumda takıldığınız bir adım olursa ya da siteyi yapılandırma sürecinde desteğe ihtiyaç duyarsanız, hiç çekinmeden iletişime geçebilirsiniz. Herkese kolay gelsin!
İçeriği Görmek ve indirmek için Beğenin ve Cevap yazınız.
Merhaba arkadaşlar,
Sizler için diş klinikleri veya benzeri sağlık hizmeti sağlayan işletmeler için uygun bir doktor sitesi scripti paylaşımı yapıyorum. Scriptler, tarafımdan ücretli olarak satın alınmış ve tamamen açık kaynaklı yapıdadır. Her türlü özelleştirmeye uygundur ve profesyonel bir web sitesi oluşturmak için idealdir.
DEMO İncele
Scriptin arayüzünü ve özelliklerini incelemek için DEMO bağlantısına tıklayın. Yeni duyurular ve gelişmeler için takipte kalmayı unutmayın!Yönetici Giriş Bilgileri
Adres: admin paneliKullanıcı Adı: demo@demo.com Şifre: demo
Scripti Nasıl İndirebilirim?
Scripti indirmek için konuyu beğenin ve konunun altına bir yorum bırakmanız yeterlidir. Yorum yaptıktan sonra Sistem, sizin için indirme linkini otomatik olarak aşağıda gösterecektir. Hepsi bu kadar, iyi kullanımlar!Kurulum Desteği
Scriptin kurulumu için rehber dokümanı aşağıda paylaştım. Eğer kurulumu yaparken sorun yaşarsanız, bu konu altından yorum yapabilir veya bana özel mesaj (@Hakan) yoluyla ulaşabilirsiniz. Size memnuniyetle yardımcı olurum.
KURULUM TALİMATLARI
- Dosyaları İndirin ve Sunucuya Yükleyin:
Script dosyalarını indirdikten sonra bir FTP programı (örn. FileZilla) kullanarak sunucunuzun public_html veya benzer bir kök dizinine yükleyin. - Veritabanı Oluşturma:
- Hosting panelinize (örn. cPanel) giriş yapın.
- Yeni bir MySQL Veritabanı oluşturun.
- Veritabanı için bir kullanıcı atayın ve kullanıcıya tam yetki verin.
Kurulum Yapılandırma
Script kurulumunu yaparken dikkat edilmesi gereken bir adımdan bahsedelim. Sunucunuza dosyaları yükledikten sonra Adminx > system > dp.php dosyasını düzenlemeniz gerekiyor. Bu dosya, veritabanı bağlantısı için gerekli bilgileri barındırır. Aşağıdaki adımları izleyerek kolayca düzenleme yapabilirsiniz:- İstenilen bilgileri doldurun (veritabanı adı, kullanıcı adı, şifre vb.).
- Yapılandırma Ayarlarını Tamamlayın:
- Scriptin yönetici paneline giriş yaparak site ayarlarınızı (logo, iletişim bilgileri, dil seçenekleri, vb.) güncelleyin.
- Diş kliniğinizin hizmetlerini ve doktor profillerini ekleyin.
- SSL Sertifikası Kurun:
Güvenli bir site için SSL sertifikası kurmayı unutmayın. Çoğu hosting sağlayıcısı ücretsiz SSL desteği sunmaktadır.
Script Özellikleri
- Modern ve kullanıcı dostu arayüz
- Mobil uyumlu ve duyarlı tasarım
- Doktor profili ve randevu sistemi
- Çok dilli destek
- SEO uyumlu altyapı
- Kolay özelleştirme
Eğer kurulumda takıldığınız bir adım olursa ya da siteyi yapılandırma sürecinde desteğe ihtiyaç duyarsanız, hiç çekinmeden iletişime geçebilirsiniz. Herkese kolay gelsin!
Gönderdiğimiz dosya içinde kurulum.txt dosyasında bulabilirsiniz.
İçeriği Görmek ve indirmek için Beğenin ve Cevap yazınız.
Son düzenleme: