Kolay ve Hızlı Para Kazanma Etkinlikleri

RippleHodler

Yeni üye
Katılım
25 Ocak 2022
Mesajlar
1
Tepki
0
İbax io;

Üye olup takip ve retweet görevlerini yapmanız, cüzdan oluşturup private keyinizi, kelimelerinizi ve şifrenizi bir yere kaydetmeniz gerekiyor. 1 Şubat'ta coinlerimiz gelecek, cüzdana aktarıp satabileceğiz.



Referanslı Link;




Referanssız Link;






Legion Network;

Uygulamayı indirip referansla üye olduğunuzda ve yeni referanslar getirdiğinizde kişi başına 5 dolar kazanıyorsunuz. Ana sayfadaki Empower kısmından videoları izleyerek daha fazla coin(para) kazanabilirsiniz. 1 martta coinleri claim edebileceğiz.



Referanslı Link;




Referanssız Link;






Flitpay;

Üye olup KYC(kimlik doğrulaması) yaptığınızda kendi coinlerini veriyorlar, yayınlandığında satabileceğiz. Referansla üye olursanız ekstra coin veriyor.



Referanslı Link;




Referanssız Link;








5ROI;

Üye olup KYC(kimlik doğrulaması) yaptığınızda 140 milyon bull token veriyor bu da yaklaşık 40 dolar yapıyor. Arkadaşınız referansınızla üye olursa 28m bull token, arkadaşınızın referansıyla biri üye olduğunda ise 7m bull token kazanıyorsunuz. Kimlik doğruladıktan sonra siteye 5-10 dolarlık bir TRX(TRON) gönderin ve al-sat yapın. 90 gün sonra tokenlerinizin kilidi açılmış olacak.



Referanslı Link;




Referanssız Link;






Lynkey;

Üye olup kimlik doğruladığınızda kendi tokenlerinden veriyorlar. Referanslı linkten üye olursanız 100 token daha kazanırsınız. Nisan ayında tokenlerin kilidi açılacak ve satış yapabileceğiz.



Referanslı Link;




Referanssız Link;

 
Üst Alt