/*** 1 ****/ /*** 2 ****/ /*** 3 ****/ /*** 4 ****/ /*** 5 ****/ /*** 6 ****/ /*** 7 ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /**** 9 ****/ /**** 10 ****/ /**** 11 ****/ /**** 12 ****/ /**** 13 ****/ /***** 14 ****/ /**** 15 *****/ /***** 16 *****/ /**** 17 ****/ /**** 18 *****/ /**** 19 ****/ /***** 20 *****/ /***** 21 ****/ / ***** 22 ****** / / ***** 23 *****/ /**** 24 ****/ /**** 25 ****/ /**** 26 *****/ /**** 27 *****/ /**** 28 *****/ /**** 29 *****/ /**** 30 *****/ /**** 31 ****/ /**** 32 ****/ /**** 33 *****/ /*** 34 ***/ /*** 35 ***/ /**** 36 ***/ /**** 37 ****/ /*** 38 ****/ /*** 39 ****/ /***** 40 ****/ /***** 41 *****/ /*** 42 ****/ /**** 43 ****/ /**** 44 ****/ /**** 45 ***/
Webmaster Forum
HABERLER

Blog Haberler

Kendi Dijital Günlüğümü ve Asistanımı Yazdım: HobiStand Anı Takvimi (Yorumlarınızı Bekliyorum)

• Konu Sahibi Konu Sahibi gurcu87
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevap Cevap : 0
  • Görüntüleme Görüntüleme : 9
Site Adı: HobiStand
Site Adresi: https://hobistand.com
Açıldığı Tarih: 2026
Sitenin ilerleyen günlerdeki hedefleri: %100 tamamlanan her projeyi doğal olarak satışa çıkarmak.

Açıklama;
Geliştirme aşamasında olduğum için isteyen herkes, tek bir domain için 1 yıllık ücretsiz kullanabilir.
🌍 HobiStand Anı Takvimi

Aslında bu fikrin çıkış noktası; hem ailece geçirdiğimiz o güzel anıları (özellikle çocukların ne ara büyüdüğünü bazen fark edemiyoruz, onların o tatlı ilklerini ve komik anlarını) güvenle kayıt altına almak hem de günlük işlerimi, ödemelerimi ve planlarımı tek bir ekrandan takip edebilmekti.
Piyasada birçok uygulama var ama ben sitemde barınacak, tamamen kendi kontrolümde olan, hem bir "dijital günlük" hem de "kişisel asistan" gibi çalışacak bir WordPress eklentisi kodlamak istedim.

Peki Eklentide Neler Var? (Dikkat Çeken Bazı Özellikler):
🎙️ Canlı Ses Kaydı: Anılarınızı veya acil notlarınızı sadece yazmakla kalmayın; doğrudan tarayıcı üzerinden mikrofonla sesinizi (30 saniyeye kadar) kaydedip takvime ekleyebiliyorsunuz.

🔒 Özel Kasa (Gizli Anılar): Sadece sizin görmenizi istediğiniz özel notlarınız mı var? Kasa özelliği ile anılarınızı şifreleyebilir, sadece okumak istediğinizde WordPress giriş şifrenizle kasanın kilidini açabilirsiniz.

⏳ Akıllı Hatırlatıcılar ve Süreli İşlemler: Sadece geçmiş anıları değil, "gelecekteki" görevlerinizi de ekleyebilirsiniz. Bitiş tarihi yaklaşan işleriniz için sistem her sabah size özel bir günlük e-bülten (Örn: 1 Ay, 1 Hafta veya Son Gün kala) gönderiyor.

🔁 Her Yıl Tekrarlayan Anılar: Evlilik yıldönümleri, doğum günleri veya anma günleri gibi önemli tarihleri bir kez ekleyin, her yıl aynı tarihte karşınıza çıksın.

📊 Duygu Analizi ve İstatistikler: O günkü ruh halinize göre (Mutlu, Standart, Önemli/Üzücü) anılarınızı etiketleyip, yıl sonunda duygu durumunuzun grafiğini veya aylara göre anı yoğunluğunuzu görebilirsiniz.

👁️ Gizlilik ve Gece Modu: Yanınızda biri varken ekrandaki verileri anında bulandıran tek tuşluk "Gizlilik Modu (Blur)" ve göz yormayan "Gece Modu" mevcut.

Sizlerin değerli fikirleriyle geliştirmek istiyorum. Özellikleri incelediğinizde "Şu da eklense efsane olur", "Şurası eksik kalmış" dediğiniz veya arayüzde aklınıza gelen parlak fikirler varsa yorum olarak paylaşmanız beni çok mutlu eder.

Kendi sitelerinde hobi veya kişisel arşiv amaçlı kullanmak isteyenler için umarım ilham verici bir araç olur.

Ekli dosyalar

• takvim1.webp
    takvim1.webp
    85.6 KB · Görüntüleme: 0
Geri
Forum Blog Dizin Giriş Yap