/*** 1 ****/ /*** 2 ****/ /*** 3 ****/ /*** 4 ****/ /*** 5 ****/ /*** 6 ****/ /*** 7 ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /**** 9 ****/ /**** 10 ****/ /**** 11 ****/ /**** 12 ****/ /**** 13 ****/ /***** 14 ****/ /**** 15 *****/ /***** 16 *****/ /**** 17 ****/ /**** 18 *****/ /**** 19 ****/ /***** 20 *****/ /***** 21 ****/ / ***** 22 ****** / / ***** 23 *****/ /**** 24 ****/ /**** 25 ****/ /**** 26 *****/ /**** 27 *****/ /**** 28 *****/ /**** 29 *****/ /**** 30 *****/ /**** 31 ****/ /**** 32 ****/ /**** 33 *****/ /*** 34 ***/ /*** 35 ***/ /**** 36 ***/ /**** 37 ****/ /*** 38 ****/ /*** 39 ****/ /***** 40 ****/ /***** 41 *****/ /*** 42 ****/ /**** 43 ****/ /**** 44 ****/ /**** 45 ***/
Webmaster Forum
HABERLER

Blog Haberler

jinekoloji scripti ucretsiz

• Konu Sahibi Konu Sahibi ossiqn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevap Cevap : 3
  • Görüntüleme Görüntüleme : 53

ossiqn

Kurumsal Üye
arkadaslar herkese selam oncelikle bu scripti biri istemisti alicam edicem diyip saatlerimi harcatarak donus yapicam diyip asla donmedigi icin sizlere acik kaynak olarak veriyorum linki asagida indirebilirsiniz. tek ricam insanlari almayacaginiz sey yuzunden saatlerce ugrastirmayin almayacagim demek zor degil saatlerimi baska bir seye vermemi engelledigi icin biraz uzuntu duymustum sonra R10da paylasayim birine yardimim dokunur belki diyerek buraya atiyorum bir tesekkur veya mesaji begenmeniz yeterlidir herkese iyi forumlar dilerim.
https://github.com/ossiqn/jionekoloji
demo sitesi https://ossiqn.com.tr/jinekolog/
yeni projelerimin oldugu sitem: ossiqn.com.tr

Merhaba, sizi çok iyi anlıyorum bu durumu bir kaç kez bende yaşamıştım. Can sıkıcı bir durum almıyorum, veya vazgeçtim hakkını helal et demek gerçekten de zor olmamalı☹️

Merhaba, sizi çok iyi anlıyorum bu durumu bir kaç kez bende yaşamıştım. Can sıkıcı bir durum almıyorum, veya vazgeçtim hakkını helal et demek gerçekten de zor olmamalı☹️
maalesef hocam insanlar bir tik dusuncesiz zamanimizi calmalari hos olmuyor mutlaak bir gun cikar hepsinden

Geri
Forum Blog Dizin Giriş Yap