JET Hızında YouTube Organik İzlenme! Düşmez, Hızlı! - YouTube İzlenme Satın Al

YalsuPanel

Yeni üye
Katılım
16 Haz 2022
Mesajlar
4
Tepki
0
YOUTUBE VİDEOLARINIZ İÇİN JET HIZINDA, TAMAMI ORGANİK GLOBAL İZLENME SATIN ALIN! VİDEONUZU ÜST SIRALARA TAŞIYIN, DAHA FAZLA KİTLEYE ULAŞIN.

Kanalınıza hiçbir şekilde zarar vermeyen, tamamı organik ve global izleyicileri içeren, maksimum 100 Milyona dek gönderim yapabileceğiniz organik izlenme servisini DonanimHaber forumuna özel bir hediyemiz ile tanıtmak istiyoruz.

Sadece video bağlantınız yeterlidir!

Sipariş vermenizin ardından hızlı bir şekilde izlenmeler gerçekleşmeye başlar.

Kanalınıza hiçbir zararı yoktur, aksine organik izlenme olduğundan fayda sağlar.

Videolarınızın üst sıralara çıkmasında son derece etkilidir.

Kullanıcılar videolarınızı ortalama 1 DK - 5 DK arasında izlerler, eğer global kitle için ilgi çekici bir videonuz varsa tamamını izleyenler de olabilir.

Herhangi bir düşüş, silinme olmaz! Olası düşüşlerde ve silinmelerde ise ömür boyu telafi isteğinde bulunabilirsiniz.

SERVİS BİLGİSİ

https://yalsupanel.com/signup bağlantısı üzerinden YalsuMedya'ya kayıt olduktan sonra ilgili servisi aşağıdaki bilgiler ile görüntüleyebilirsiniz;

SERVİS KATEGORİ: ? YouTube %100 Organik Hizmetler

SERVİS ADI: 43 - ? YouTube JET Organik İzlenme [ Günde 50K - 100K ] Maksimum 100M

Servisin fiyatını, Havale & EFT ile bakiye ekleyecek tüm DonanimHaber üyelerimize 45 TL yerine 28 TL'den sunuyoruz! Yapmanız gereken tek şey hesabınıza Havale & EFT ile 1000 adet başına 28 TL olarak hesaplayıp bakiye eklemek, ardından 7/24 aktif olan, sağ alt kısımdan ulaşabileceğiniz Canlı Destek üzerinden müşteri temsilcisine yazmak. Kullanıcı adınız, servis bilgisi, Havale yatırdığınız tutarı ileterek indirim talep edebilirsiniz.



İndirimi alıp sipariş veren kullanıcılarımızın konuya yorum bırakması bizler için çok faydalıdır. İyi alışverişler dileriz.

------

www.yalsupanel.com
 
Üst Alt