İyi bir kullanıcı deneyimi ve sonra SEO için makaleni benden al!

aeaziz

Yeni üye
Katılım
13 Haz 2021
Mesajlar
1
Tepki
0
Selamun aleyküm.
Hem kullanıcılarınız için, hem arama motorlarına doğru sinyaller vermek için aldığınız makaleleri uzmanından aldığınızdan emin olmalısınız. Ne yazık ki SEO sektöründe ürünlerini pazarlayanların büyük bir çoğunluğu yaptığı şeylerin farkında olmadan yapıyor. SEO'yu "anahtar kelimeleri kalın yaz, <h> taglarını kullan"dan ibaret sanan kimseler kendilerine rahatça müşteri bulabiliyor.
SEO odaklı hareket eden kişiler çoğunlukla kullanıcı deneyimlerini ihmal ederek uzun vadede web sitesini bir çöp yığını haline getirmekte. Kullanıcı deneyimlerinin ihmal edilmesi, ziyaretçinin "sitede kalma süresi"ni aşağılara çekerek arama motorlarının kopya içerikten sonra en nefret ettiği şeyin ortaya çıkmasına sebep olmaktadır.
Tüm bu mağduriyetlerin ortaya çıkmaması için sitenize değer katacak kaynaklardan içerik almak lazımdır.
1. Şahsım olarak hazırladığım içerikler %100 özgündür. Kopya metnin bulunması halinde ücret iade edilir ve metnin tamamı sizde kalır.
2. SEO kriterlerine uygun olarak "Semantik <html> etiketleri ile hazırlanabilir, anahtar kelimeler kullanılabilir, başlıklar seçilebilir."
3. SEO kriterlerinin önemli bir kısmı içeriğin siteye yüklenmesi sırasında gerçekleşmektedir. "İç linklemeler, etiketler, görsel yüklemek, meta'lar" ek ücretler ile hazırlanabilir.
4. Sitenizde ömürlük kalacak makaleler, okuyuculara keyif verecek ve iyi bir anlatımla hazırlanacaktır. Bir kelimesini bile değiştirmek istemeyeceksiniz.

İletişim için lütfen yorum bırakınız, hemen hizmet almak istiyorsanız lütfen DM yazınız.
 

somebach

alacakaranlıktan şafağa kadar
Kurumsal Üye
Soru & Cevap Uzmanı
Katılım
20 Kas 2020
Mesajlar
1,141
Çözümler
12
Tepki
375
Bol kazançlar dilerim.
 
Üst Alt