/*** 1 ****/ /*** 2 ****/ /*** 3 ****/ /*** 4 ****/ /*** 5 ****/ /*** 6 ****/ /*** 7 ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /**** 9 ****/ /**** 10 ****/ /**** 11 ****/ /**** 12 ****/ /**** 13 ****/ /***** 14 ****/ /**** 15 *****/ /***** 16 *****/ /**** 17 ****/ /**** 18 *****/ /**** 19 ****/ /***** 20 *****/ /***** 21 ****/ / ***** 22 ****** / / ***** 23 *****/ /**** 24 ****/ /**** 25 ****/ /**** 26 *****/ /**** 27 *****/ /**** 28 *****/ /**** 29 *****/ /**** 30 *****/ /**** 31 ****/ /**** 32 ****/ /**** 33 *****/ /*** 34 ***/ /*** 35 ***/ /**** 36 ***/ /**** 37 ****/ /*** 38 ****/ /*** 39 ****/ /***** 40 ****/ /***** 41 *****/ /*** 42 ****/ /**** 43 ****/ /**** 44 ****/ /**** 45 ***/
Webmaster Forum
HABERLER

Blog Haberler

Html5 Statik Banner Tasarım - IG STORY digital ve tüm grafik tasarım hizmeti verilir

orhankaya

3+ Yıl 🥉
Başlangıç
Merhaba, Digital Reklam ve Google Görüntülü Reklamcılığı (Google Ads) üzerine
Html5 ve Statik Banner, (GDN ,RTB, Sizmek, Adform, DoubleClick)
Video Banner, Masthead ve Youtube Masthead, Gif, Video Gif , Dynamic Creative Optimization, DOOH
IG ve Story (Optimized TVC, Creative Video From KV, Stories Creative Solutions, Creative Video From İmages)
İhtiyaca göre Tasarım Animasyon ve uygulamalarına 7/24 hızlı kaliteli ve çözümler ve alternatifler üretiyorum
Freelance ve Proje Bazlı çalışabileceğim işler arıyorum.

Merhaba, Digital Reklam ve Google Görüntülü Reklamcılığı (Google Ads) üzerine
Html5 ve Statik Banner, (GDN ,RTB, Sizmek, Adform, DoubleClick)
Video Banner, Masthead ve Youtube Masthead, Gif, Video Gif , Dynamic Creative Optimization, DOOH
IG ve Story (Optimized TVC, Creative Video From KV, Stories Creative Solutions, Creative Video From İmages)
İhtiyaca göre Tasarım Animasyon ve uygulamalarına 7/24 hızlı kaliteli ve çözümler ve alternatifler üretiyorum
Freelance ve Proje Bazlı çalışabileceğim işler arıyorum.
Discord'dan iletişime geçer misiniz? Corrsy#7006

Geri
Forum Blog Dizin Giriş Yap