/*** 1 ****/ /*** 2 ****/ /*** 3 ****/ /*** 4 ****/ /*** 5 ****/ /*** 6 ****/ /*** 7 ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /**** 9 ****/ /**** 10 ****/ /**** 11 ****/ /**** 12 ****/ /**** 13 ****/ /***** 14 ****/ /**** 15 *****/ /***** 16 *****/ /**** 17 ****/ /**** 18 *****/ /**** 19 ****/ /***** 20 *****/ /***** 21 ****/ / ***** 22 ****** / / ***** 23 *****/ /**** 24 ****/ /**** 25 ****/ /**** 26 *****/ /**** 27 *****/ /**** 28 *****/ /**** 29 *****/ /**** 30 *****/ /**** 31 ****/ /**** 32 ****/ /**** 33 *****/ /*** 34 ***/ /*** 35 ***/ /**** 36 ***/ /**** 37 ****/ /*** 38 ****/ /*** 39 ****/ /***** 40 ****/ /***** 41 *****/ /*** 42 ****/ /**** 43 ****/ /**** 44 ****/ /**** 45 ***/
Webmaster Forum
HABERLER

Blog Haberler

Hangi Domain Üzerine Site Kurmalıyım ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi freewalle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevap Cevap : 5
  • Görüntüleme Görüntüleme : 2K

freewalle

8+ Yıl 🥉
Acemi
Selamlar arkadaşlar elimde bir çok domain mevcut sizce hangi domaini değerlendirip ne üzerine site kurmalıyım ?
ana.net.tr
hobi.net.tr
oy.org.tr
tik.net.tr

Şahsen hobi net tr kapsamı daha çok gibi geldi bana. Önemli olan çok ziyaretçi çekmek ise hobi bunu sağlar diye düşünüyorum. Çok ziyaretçi çok kazanç anlamına da gelebilir bazan ...

Şahsen hobi net tr kapsamı daha çok gibi geldi bana. Önemli olan çok ziyaretçi çekmek ise hobi bunu sağlar diye düşünüyorum. Çok ziyaretçi çok kazanç anlamına da gelebilir bazan ...
değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim değerlendireceğim yakında :)

Öneri ve görüşlerimiz ile katkı sunmak isteriz ...

Geri
Forum Blog Dizin Giriş Yap