/*** 1 ****/ /*** 2 ****/ /*** 3 ****/ /*** 4 ****/ /*** 5 ****/ /*** 6 ****/ /*** 7 ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /**** 9 ****/ /**** 10 ****/ /**** 11 ****/ /**** 12 ****/ /**** 13 ****/ /***** 14 ****/ /**** 15 *****/ /***** 16 *****/ /**** 17 ****/ /**** 18 *****/ /**** 19 ****/ /***** 20 *****/ /***** 21 ****/ / ***** 22 ****** / / ***** 23 *****/ /**** 24 ****/ /**** 25 ****/ /**** 26 *****/ /**** 27 *****/ /**** 28 *****/ /**** 29 *****/ /**** 30 *****/ /**** 31 ****/ /**** 32 ****/ /**** 33 *****/ /*** 34 ***/ /*** 35 ***/ /**** 36 ***/ /**** 37 ****/ /*** 38 ****/ /*** 39 ****/ /***** 40 ****/ /***** 41 *****/ /*** 42 ****/ /**** 43 ****/ /**** 44 ****/ /**** 45 ***/
Webmaster Forum
HABERLER

Blog Haberler

Görüşlerinizi merak ediyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi babywitch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevap Cevap : 2
  • Görüntüleme Görüntüleme : 72

babywitch

Çaylak
Kurumsal Üye
Selamlar webmaster ailesi. Sizce tumblr, vine falan gibi bazı uygulamalar neden öldü? Bizim ergenliğimizde ortalığı kasan kavurtan yerlerdi 🤔 Böyle hikayelerr bana baya ilginç geliyor,dünyanın en çok kullanılan uygulamalarını ne öldürür??

Artık her uygulama tek bir alanda olduğu sürece ölmeye mahkum. Çok farklı imkânları bir arada sunabilen uygulamaların devam etmesi mümkün olacak. İnstagram ve Youtube ve hatta Whatsapp bu nedenle devamlı özellikleri yeniliyor. Daha fazla etkileşim ve daha fazla iletişim sunmaya çalışıyorlar. Whatsapp yakında Instagram gibi olacak, Instagram ise WhatsApp özelliklerini daha detaylı sunacak.

Vine popülerleştikten sonra satıldı ve bundan dolayı başarısızlığa uğradı diye biliyorum. Tumblr ise biraz daha ergen ve çok genç kitleye hitap etti yani kitlesi kısıtlı kaldı ve sonraki nesil için TikTok vs çıkınca popülerliğini yitirdi. Ancak Muhammed Murat'a katılıyorum güncelleştirmediler kendilerini bunun da etkisi var.

Geri
Forum Blog Dizin Giriş Yap