/*** 1 ****/ /*** 2 ****/ /*** 3 ****/ /*** 4 ****/ /*** 5 ****/ /*** 6 ****/ /*** 7 ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /**** 9 ****/ /**** 10 ****/ /**** 11 ****/ /**** 12 ****/ /**** 13 ****/ /***** 14 ****/ /**** 15 *****/ /***** 16 *****/ /**** 17 ****/ /**** 18 *****/ /**** 19 ****/ /***** 20 *****/ /***** 21 ****/ / ***** 22 ****** / / ***** 23 *****/ /**** 24 ****/ /**** 25 ****/ /**** 26 *****/ /**** 27 *****/ /**** 28 *****/ /**** 29 *****/ /**** 30 *****/ /**** 31 ****/ /**** 32 ****/ /**** 33 *****/ /*** 34 ***/ /*** 35 ***/ /**** 36 ***/ /**** 37 ****/ /*** 38 ****/ /*** 39 ****/ /***** 40 ****/ /***** 41 *****/ /*** 42 ****/ /**** 43 ****/ /**** 44 ****/ /**** 45 ***/
Webmaster Forum
HABERLER

Blog Haberler

Google 2026 Çekirdek Güncellemesi Sonrası Sitemin İndex Hızı Düştü, Ne Yapmalıyım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi CaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevap Cevap : 3
  • Görüntüleme Görüntüleme : 33

CaN 7 2

Kurumsal Üye
API üzerinden manuel index göndermeme rağmen içeriklerim geç yansıyor. Yeni Search Console hatalarıyla karşılaşan var mı? Robot.txt veya sitemap tarafında yeni bir optimizasyon mu gerekiyor?

Robot.txt tarafında yanlış bir yapılandırma buna sebep olabilir. Ayrıca google search console, üzerinden çok fazla manuel index göndermemenizi öneririm. Google amca, yoğun istek ve aynı ulr'yi birden çok kez index isteğinde bulunan sitelere ceza verebilir. Bu süreç 72 saate kadar sürebileceğini unutmayın.

Google robots.txt için bazı faydalı bilgilere buradan bakabilirsin.

• Sevmek
Tepkiler: CaN
Bu ceza olayını bilmiyordum, iyi oldu bunu ögrendiğim:( Bilgi için teşekkür ederim modum. robotx.txt için önerdiğin linki detaylı inceleyeceğim.(y)

Bu ceza olayını bilmiyordum, iyi oldu bunu ögrendiğim:( Bilgi için teşekkür ederim modum. robotx.txt için önerdiğin linki detaylı inceleyeceğim.(y)
Yardımcı olabildikse ne mutlu bize. Kolay gelsin 🤗

Geri
Forum Blog Dizin Giriş Yap