Glycon isimli firmadan yazılım alma - Önerdiği servisler dolandırıcı

socialmediaexpert

Bağımlı
Katılım
22 Kas 2022
Mesajlar
46
Tepki
0
Merhaba arkadaslar bu bir bilgilendirmedir.
@Glycon ; isimli yazılım firmasında reklamı bulunan smmpanel.li isimli panele sakın bulasmayın. Aylar önce acemiliğimizde apiyi oradan cektik ve neredeyse 100 den fazla sabit müşterimizi aksaklıklar dolayısıyla kaybettik çok çok kötü bir panel.
Dün aksam başka bir işlem için 500 komisyon ile 515 TL yatırdık ve shipy isimli dolandırıcı sanal post firması entegreymiş sayfa bi anda error verdi ve su an dün geceden beridir 2 firmayada ulasım yok smmpanel.li sitesinde zaten destekden baska birsey yok ve cevab vermiyorlar bakiye bankadan cekildi saat detayları ile shipy fimasına ekran görüntüsünü hem whatsap'tan hem diğer ulasım kanallarından attım site bakiye geçmişinide attım, arıyorum cevab yok site destege yazıyorum cevap yok - panel destekde zaten cevab yok para cekildi site bakiyesine yansımadı. Hiç bir yerden cevap yok. Sakın bulasmayın !

Peki ben glycon niye ekledim konuya ?
@Glycon ; hocam ne kadar alakanız olmasada , reklamınızı aldıgınız kişilere bir bakın dolandırıcımı neyin nesidir , biz harita yorum hizmeti veriyoruz aldıgımız haritada 3'ten fazla absürt gerçekçi 1 yıldız yorum varsa o işi almıyoruz ve ben sizin desteğinize aylar önce bu smm panel için yazdım hocam bu adamlarda sıkıntı var dedim. Sadece reklamı var dediniz. Kusura bakmayın ama size ödemeler yapan ve sizden hizmet alan kişilere bu dolandırıcı paneli tanıtıp müşterilerinizin parasını bu adamların yemesine müsaade etmemeniz lazım. Sizden bu panelin sahibinin yada her hangi bir iletişim kanalının numarasını vs. talep ediyorum.

ssss.jpg

07ee9188-c402-4257-8d6b-ed3666efa203.jpg
fe853efa-4832-42fc-9471-48d45eceefba.jpg
destekkkkde.jpg
 
Üst Alt