/*** 1 ****/ /*** 2 ****/ /*** 3 ****/ /*** 4 ****/ /*** 5 ****/ /*** 6 ****/ /*** 7 ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /**** 9 ****/ /**** 10 ****/ /**** 11 ****/ /**** 12 ****/ /**** 13 ****/ /***** 14 ****/ /**** 15 *****/ /***** 16 *****/ /**** 17 ****/ /**** 18 *****/ /**** 19 ****/ /***** 20 *****/ /***** 21 ****/ / ***** 22 ****** / / ***** 23 *****/ /**** 24 ****/ /**** 25 ****/ /**** 26 *****/ /**** 27 *****/ /**** 28 *****/ /**** 29 *****/ /**** 30 *****/ /**** 31 ****/ /**** 32 ****/ /**** 33 *****/ /*** 34 ***/ /*** 35 ***/ /**** 36 ***/ /**** 37 ****/ /*** 38 ****/ /*** 39 ****/ /***** 40 ****/ /***** 41 *****/ /*** 42 ****/ /**** 43 ****/ /**** 44 ****/ /**** 45 ***/
Webmaster Forum
HABERLER

Son makaleler

Geçmeyen Uykusuzluk

• Konu Sahibi Konu Sahibi babywitch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevap Cevap : 7
  • Görüntüleme Görüntüleme : 898

babywitch

Çaylak
Kurumsal Üye
Herkeze selam. Son zamanlarda hayatımda büyük bir problem filan olmamasına rağmen büyük bir uykusuzluk sorunum var uykuya dalamıyorum dalsam da bölük pörçük uyuyorum. 😟 Psikiyatriye gittim ama o ilaçları kullanan insanlarda pek iyi şeyler olduğunu görmedim bunun kendi başıma bir çaresini bulabilirmiyim?? Aranızda bu sorunu yaşayan arkadaşlar varsa yorumlara bekliyorum

Selamlar, çok geçmiş olsun.
Uykudan 2 saat önce telefon, TV, bilgisayar gibi ekran bırakmak çok klişe gelsede şart. Ayrıca çok yoğun düşünceler uykuya dalamamaniza neden olur. Umarım en kısa sürede deliksiz bir uyku çekersin🙏

Ben de adminin dediklerine katılıyorum. Buna ek olarak psikiyatri konusunda çok da ön yargılı olmamak lazım bazen bazı problemler gerçekten de ilaçsız geçemeyebiliyor. Blog kısmında uykusuzluk üzerine paylaştığımız bilimsel bilgilerden oluşan bazı içeriklerimiz var onlara göz atmanızı tavsiye ederim.

Cevaplar için teşekkürler. Bazı kaynaklara baktım ama sizin yazılarınıza da göz atacağım. ve aslında gün içerisinde aktif bir insanım sanırım sorunum biraz psikolojik ve hormonlarla alakalı galiba :/

Cevaplar için teşekkürler. Bazı kaynaklara baktım ama sizin yazılarınıza da göz atacağım. ve aslında gün içerisinde aktif bir insanım sanırım sorunum biraz psikolojik ve hormonlarla alakalı galiba :/
O zaman işinde iyi bir psikiyatri uzmanı tarafından yazılan ilaçları almama konusunda ısrarcı olmak pek de mantıklı değil. Biz halk olarak bu ilaçlara biraz mesafeli yaklaşıyoruz ama doğru ve ölçülü kullanımda bu tür problemlerin tek çaresi olabiliyorlar. 💊

Seni bu uyutur reçetesiz ZESTAT 15 MG yarısı kırılıyor bunu içipde uyumayan kişi görmedim bir arkadaşa tavsiye ettim emekliyerek yatağa gidemeden halıda uyumuş onun için yatağa girdikten sonra atmanı özelikle tavsiye ederim :ROFLMAO:

Seni bu uyutur reçetesiz ZESTAT 15 MG yarısı kırılıyor bunu içipde uyumayan kişi görmedim bir arkadaşa tavsiye ettim emekliyerek yatağa gidemeden halıda uyumuş onun için yatağa girdikten sonra atmanı özelikle tavsiye ederim :ROFLMAO:
:D tam olarak ihtiyacım olan şey bu işte yarın ilk iş bu ilacı alacam reçetesiz olmasınada sevindim. :)

Geri
Forum Blog Dizin Giriş Yap