/*** 1 ****/ /*** 2 ****/ /*** 3 ****/ /*** 4 ****/ /*** 5 ****/ /*** 6 ****/ /*** 7 ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /**** 9 ****/ /**** 10 ****/ /**** 11 ****/ /**** 12 ****/ /**** 13 ****/ /***** 14 ****/ /**** 15 *****/ /***** 16 *****/ /**** 17 ****/ /**** 18 *****/ /**** 19 ****/ /***** 20 *****/ /***** 21 ****/ / ***** 22 ****** / / ***** 23 *****/ /**** 24 ****/ /**** 25 ****/ /**** 26 *****/ /**** 27 *****/ /**** 28 *****/ /**** 29 *****/ /**** 30 *****/ /**** 31 ****/ /**** 32 ****/ /**** 33 *****/ /*** 34 ***/ /*** 35 ***/ /**** 36 ***/ /**** 37 ****/ /*** 38 ****/ /*** 39 ****/ /***** 40 ****/ /***** 41 *****/ /*** 42 ****/ /**** 43 ****/ /**** 44 ****/ /**** 45 ***/
Webmaster Forum
HABERLER

Blog Haberler

Sorum Var Foruma yeni üyeyim scriptlerimi nasıl paylaşabilirim

• Konu Sahibi Konu Sahibi mialtg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevap Cevap : 3
  • Görüntüleme Görüntüleme : 670

mialtg

Başlangıç
Merhaba arkadaşlar ben kendi geliştirdiğim uygulama, tema, yazılımları bu platformda ücretsiz paylaşmak istiyorum. Bunu yapma amacım yeni müşterilere ulaşmak ve tamamen ücretsiz bir süre hizmet vermek. Ancak forumun kurallarına çok vakıf değilim zor üye oldum size sormak istediğim konu;

Ben forumda kendi geliştirdiğim tamamen bana ait olan açık kaynak kodlu yazılımları paylaşabilir miyim ?
paylaşırken nelere dikkat etmeliyim.

Bu konuda bana fikir verir misiniz ?

Çözüldü
Merhaba, Hoş geldiniz!

Öncelikle foruma katılımınızdan dolayı çok mutlu olduk.

"Zor üye oldum" ifadeniz dikkatimi çekti. Bu durum, forum arayüzümüze alışık olmadığınız için mi yaşandı, yoksa kayıt sürecinde teknik bir aksaklık mı ile karşılaştınız? Bu kısmı netleştirebilirseniz, kullanıcı deneyimini iyileştirmek adına bize çok yardımcı olursunuz.

Kendi geliştirdiğiniz script'leri burada paylaşmak istemeniz harika! Script'leriniz gerçekten size ait olduğu sürece, paylaşmanızda hiçbir problem yok, dilediğiniz gibi yayınlayabilirsiniz.

Paylaşımlarınızı yaparken uymanız gereken kurallar aşağıdadır:

Ücretsiz Script Paylaşım Kuralları Buradan bakabilirsiniz.
Ayrıca, forumdaki genel düzeni sağlamak için Genel Forum Kuralları...
Merhaba, Hoş geldiniz!

"Zor üye oldum" ifadeniz dikkatimi çekti. Bu durum, forum arayüzümüze alışık olmadığınız için mi yaşandı, yoksa kayıt sürecinde teknik bir aksaklık mı ile karşılaştınız? Bu kısmı netleştirebilirseniz, kullanıcı deneyimini iyileştirmek adına bize çok yardımcı olursunuz.

Kendi geliştirdiğiniz script'leri burada paylaşmak istemeniz harika! Script'leriniz gerçekten size ait olduğu sürece, paylaşmanızda hiçbir problem yok, dilediğiniz gibi yayınlayabilirsiniz.

Ayrıca, forumdaki genel düzeni sağlamak için Genel Forum Kuralları Burada incelemenizi rica ederiz.

Her türlü soru ve sorunlarınızı, bizlere çekinmeden sorabilirsiniz. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Keyifli forumlar dileriz!

Son düzenleme:
Çözüldü
Merhaba, Hoş geldiniz!

Ayrıca, forumdaki genel düzeni sağlamak için Genel Forum Kuralları Burada incelemenizi rica ederiz.

Her türlü soru ve sorunlarınızı, bizlere çekinmeden sorabilirsiniz. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Keyifli forumlar dileriz!
Forumlarda paylaşım yapacağım yer konusunda yanlış yerlere yanlış konuyu açmamak için özen göstermeye çalıştım o yüzden.Teşekkürler

Geri
Forum Blog Dizin Giriş Yap