Filigransız En İyi Video Düzenleme Programları

ZarorrDe

Bağımlı
Katılım
8 Nis 2022
Mesajlar
67
Tepki
0
Hedef kitlenizle etkileşim kurmanın en iyi yollarından biri kaliteli videolar kullanmaktır. Giderek daha çok video oluşturma yazılımı, video oluşturmayı ve düzenlemeyi sorunsuz bir halde daha kolay ve daha etkili hale getirdi. Sadece, son videolarınızı dışa aktardığınızda çoğunda filigran bulunur. Bu yazıda, ister ustalaşmış ister yeni başlamış olan olun, video hedeflerinize ulaşmanıza destek olabilecek filigransız çevrimiçi video düzenleme programları hakkında konuşacağız.

video-duzenleme.png



InVideo​


Fikirlerinizi InVideo çevrimiçi video düzenleme programı ile filigran olmadan düzenleyin. Videonuz için evvel hazırlanmış video şablonları, metinden videoya yada boş şablon arasından seçim yapabilirsiniz. Öncesinden hazırlanmış şablon seçenekleri, seçip düzenleyebileceğiniz tüm mevcut şablonların bir listesini verir. Bir tek fotoğrafları, metinleri ve sırayı düzenlemeniz gerekiyor.

invideo.jpg


Metinden videoya seçeneği, hareketli görüntülere metin eklemenize ve buna ses/ses eklemenize olanak tanır. Açıklayıcı videolar için iyidir. Boş şablon ise sıfırdan video yapmak isteyen ustalaşmış tasarımcılar içindir.


Movie Maker Online​


Movie Maker Online video düzenleyici kayıt olmadan, filigran olmadan ve ste adı etiketleri olmadan kullanılabilir. Dahası, yazılım çevrimiçi olarak iyi çalışır ve sisteminize herhangi bir yazılım indirmeniz/yüklemeniz gerekmez. Üstelik tamamen parasız!

movie-maker-online.jpg


WeVideo​


2011 senesinde kurulan WeVideo, çevrimiçi, bulut tabanlı bir video düzenleme platformudur ve hem web hem de mobil tarayıcılarda çalışabilir. Bu filigransız çevrimiçi video oluşturucu, iş, eğitim yada kişisel amaçlar için videolar yapmak için mükemmeldir.

WeVideo videolar, resimler ve müzik parçaları dahil olmak suretiyle 1 milyondan fazla yığın medya parçasının sınırsız kullanımını sunar. Video düzenleme yazılımı, ticari olarak lisanslanmış, telifsiz ve iş planlarına ücretsiz bir şekilde dahil edilmiş bir yığın kitaplığına haizdir.

wevideo.jpg


Clipchamp​


Güzel videolar oluşturmak için Clipchamp'ın parasız video düzenleyicisini sıkıştırıcı, dönüştürücü ve web kamerası kaydedici olarak kullanabilirsiniz. Filigransız bu çevrimiçi video yapımcısı ile ister yüklemelerde zamandan tutum edin, ister depolama alanında tutum edin, ister sıfırdan bir videonun tamamını oluşturun, Clipchamp size destek sağlar. Çoğu zaman Clipchamp, çoklu özelliklere haiz sağlam bir video düzenleme platformudur.

Ek olarak, Clipchamp video düzenleme yazılımı, duyarlı, kullanıma hazır bir şablon stoğuna haizdir. İster bir etkinlik, merasim, iş yada bilimsel nitelikli amaçlar için bir video oluşturuyor olun, ihtiyacınıza yönelik doğru şablonu devamlı bulabilirsiniz.

clipchamp.jpg


Clideo​


Filigransız bu çevrimiçi video oluşturucunun parasız hizmetlerinden yararlanan 4 milyondan fazla Clideo kullanıcısına katılın. Onlarca araçla donatılmış video yapmak asla bu kadar kolay olmamıştı. Döngü, geri, hız yada meme şablonunu kullanarak bir video oluşturmayı seçebilirsiniz.

Clideo video düzenleme programı, birleştirmek, sıkıştırmak, tekrardan boyutlandırmak, kesmek, döndürmek, kırpmak ve öteki birçok temel düzenlemeyi yapmak için kullanılabilir. Yazılımın kullanımı da kolaydır. Kolay erişim için temel özelliklere haiz rahat ve kullanıcı dostu bir arayüze haizdir.

clideo.jpg


Hippo Video​


Hippo Video, filigran içermeyen, iş odaklı bir çevrimiçi video yapımcısıdır. Bu yazılım, potansiyel müşterileri yakalamaktan sorunsuz alan kişi desteği sağlamaya kadar işinizin her aşaması için kişiselleştirilmiş videolar üretmeniz için sizi eğitmeye odaklanır. Potansiyel müşterilerinizle bağlantı oluşturmak ve satışlarınızı çoğaltmak için doğru video oluşturma platformunu arıyorsanız Hippo Video, dikkate alınması ihtiyaç duyulan bir seçenektir.

Şu anda dünya genelinde 5000'den fazla işletme, işletmeleri için reklamlar ve video reklamlar yapmak için Hippo Video'yu kullanıyor. Yazılım, iş videoları yapmak için uygun değişik şablonlarla donatılmıştır.

hippo-video.jpg


FlexClip​


FlexClip, filigran içermeyen çift amaçlı bir çevrimiçi video oluşturucudur. Hem pazarlama hem de yaşam seçimi videoları yapmak için mükemmeldir. Video oluşturucu, hem iş hem de yaşam seçimi videoları için onlarca şablonla donatılmıştır. Dahası, FlexClip, videonuzu daha ilgi çekici hale getirmek için bindirmeler, widget'lar ve logolar şeklinde varlıklı bir animasyonlu öğeler kitaplığına haizdir.

FlexClip ek olarak video prodüksiyonunuz için yüksek çözünürlüğünde olan yığın fotoğraflar, telifsiz videolar ve müziklerden oluşan sınırsız bir telif kitaplığına erişim sağlar. Ek olarak vasıta, videoları düzenlemek için lüzumlu tüm özelliklere haizdir. Videoları kolayca kırpabilir, kırpabilir, ayarlayabilir ve efektler ekleyebilirsiniz.

flexclip.jpg


Magisto​


Magisto, Feysbuk, YouTube, Twitter, Instagram, Pinterest şeklinde toplumsal medya platformları için toplumsal videolar oluşturmak için muhteşem bir çevrimiçi yazılımdır. İster bir yaşam seçimi videosu ister toplumsal medya için ticari bir reklam yapmak isteyin, Magisto muhteşem bir toplumsal video için lüzumlu tüm araçlara haizdir.

magisto.jpg


Magisto, kullanıcılar için video düzenlemeyi keyifli hale getiren bir takım özelliğe haizdir. Fotoğraf yükleme, HD film indirme ve öteki temel düzenleme araçları şeklinde özellikler, kullananların ilgi çekici ve garip videolar oluşturmasını kolaylaştırır. Ek olarak altyazılar ve logolar ekleyebilir, sahneleri düzenleyebilir ve videoları keyfinize nazaran kırpabilirsiniz.
 

WebmasterForum

Coder / Web Uzman
Yönetici
Katılım
19 Ara 2017
Mesajlar
546
Tepki
62
Yararlı Paylaşım olmuş Gerçekten Hayran Kaldım. Ellerinize sağlık devamını bekleriz :)
 
Üst Alt