/*** 1 ****/ /*** 2 ****/ /*** 3 ****/ /*** 4 ****/ /*** 5 ****/ /*** 6 ****/ /*** 7 ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /**** 9 ****/ /**** 10 ****/ /**** 11 ****/ /**** 12 ****/ /**** 13 ****/ /***** 14 ****/ /**** 15 *****/ /***** 16 *****/ /**** 17 ****/ /**** 18 *****/ /**** 19 ****/ /***** 20 *****/ /***** 21 ****/ / ***** 22 ****** / / ***** 23 *****/ /**** 24 ****/ /**** 25 ****/ /**** 26 *****/ /**** 27 *****/ /**** 28 *****/ /**** 29 *****/ /**** 30 *****/ /**** 31 ****/ /**** 32 ****/ /**** 33 *****/ /*** 34 ***/ /*** 35 ***/ /**** 36 ***/ /**** 37 ****/ /*** 38 ****/ /*** 39 ****/ /***** 40 ****/ /***** 41 *****/ /*** 42 ****/ /**** 43 ****/ /**** 44 ****/ /**** 45 ***/
Webmaster Forum
HABERLER

Blog Haberler

🚀 Eskişehir'den Selamlar! | Bir Platin Üye Merhabası

• Konu Sahibi Konu Sahibi KaqdinaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevap Cevap : 7
  • Görüntüleme Görüntüleme : 50

KaqdinaL

New member
Merhabalar değerli WebmasterForum ailesi,

Ben Görkem, 32 yaşındayım ve Eskişehir’de yaşıyorum. İnternette gezindiğim sırada tesadüfen bu platforma denk geldim. İlk bakışta site tasarımı beni oldukça etkiledi ve aranıza katılmak istedim.

Ancak kayıt olduktan sonra karşılaştığım manzara gerçekten muazzamdı! Bilgisayar ekranımda beliren o harika kutlama efektleri ve süslemelerle yapılmış karşılama, forumun kalitesini daha ilk saniyeden hissettirdi.🥳

Daha da güzeli; bugün doğum günüm olduğu için sistem tarafından tanımlanan Platin Üyelik hediyesi oldu. Bu ince düşünülmüş jest ve harika karşılama için yönetime ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

Gerçekten sıcak ve profesyonel bir topluluğa dahil olduğumu hissediyorum. Bundan sonra ben de buradayım!:love:

Herkese selamlar, iyi forumlar dilerim!

eskişehir

Hoş Geldin Görkem!
Merhaba Görkem, seni aramızda görmek gerçekten çok güzel! Enerjin foruma şimdiden yansımış.:)
Ben de Hakan, Bursa İnegöl’den katılıyorum. Seninle tanıştığımıza memnun oldum. Forumdaki o güzel karşılamaya ve sürprizlere denk gelmen harika bir başlangıç olmuş şansın daim olsun.
Ayrıca doğum gününü en içten dileklerimle kutlarım. Yeni yaşının sana ve tüm sevdiklerine sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini dilerim. Nice güzel, başarılı ve bol kazançlı yıllara inşallah!🎂🎂

Webmaster dünyasında ve forumumuzda keyifli vakit geçirmen dileğiyle. Tekrardan hoş geldin!

Merhaba, sizleride aramızda görmek çok güzel hoşgeldiniz. Daha iyi bir yer için çalışıyoruz destekleriniz ve güzel düşünceleriniz için teşekkür eder iyi forumlar dileriz.:giggle::coffee:

Hoş Geldin Görkem!
Merhaba Görkem, seni aramızda görmek gerçekten çok güzel! Enerjin foruma şimdiden yansımış.:)
Ben de Hakan, Bursa İnegöl’den katılıyorum. Seninle tanıştığımıza memnun oldum. Forumdaki o güzel karşılamaya ve sürprizlere denk gelmen harika bir başlangıç olmuş şansın daim olsun.
Ayrıca doğum gününü en içten dileklerimle kutlarım. Yeni yaşının sana ve tüm sevdiklerine sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini dilerim. Nice güzel, başarılı ve bol kazançlı yıllara inşallah!🎂🎂

Webmaster dünyasında ve forumumuzda keyifli vakit geçirmen dileğiyle. Tekrardan hoş geldin!

Merhaba, sizleride aramızda görmek çok güzel hoşgeldiniz. Daha iyi bir yer için çalışıyoruz destekleriniz ve güzel düşünceleriniz için teşekkür eder iyi forumlar dileriz.:giggle::coffee:

Merhaba, seni aramızda görmek çok güzel! 🎉
Çok teşekkür ederim herkese iyi forumlar

Geri
Forum Blog Dizin Giriş Yap