/*** 1 ****/ /*** 2 ****/ /*** 3 ****/ /*** 4 ****/ /*** 5 ****/ /*** 6 ****/ /*** 7 ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /**** 9 ****/ /**** 10 ****/ /**** 11 ****/ /**** 12 ****/ /**** 13 ****/ /***** 14 ****/ /**** 15 *****/ /***** 16 *****/ /**** 17 ****/ /**** 18 *****/ /**** 19 ****/ /***** 20 *****/ /***** 21 ****/ / ***** 22 ****** / / ***** 23 *****/ /**** 24 ****/ /**** 25 ****/ /**** 26 *****/ /**** 27 *****/ /**** 28 *****/ /**** 29 *****/ /**** 30 *****/ /**** 31 ****/ /**** 32 ****/ /**** 33 *****/ /*** 34 ***/ /*** 35 ***/ /**** 36 ***/ /**** 37 ****/ /*** 38 ****/ /*** 39 ****/ /***** 40 ****/ /***** 41 *****/ /*** 42 ****/ /**** 43 ****/ /**** 44 ****/ /**** 45 ***/
Webmaster Forum
HABERLER

Son makaleler

En sevdiğiniz film?

• Konu Sahibi Konu Sahibi babywitch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevap Cevap : 6
  • Görüntüleme Görüntüleme : 564

babywitch

Çaylak
Kurumsal Üye
Selamlar webmaster ailesi :) En sevdiğiniz film nedir ama size birşeyler katan kalbinizde özel yeri olan en sevdiğiniz filmden bahsediyorum.
EDİT: Benim kesinlikle Ölü Ozanlar Derneği.. RIP Robin Williams 🫶

Selamlar, :LI))) Prison Break dizisini defalarca izledim bendeki yeri ayrıdır:love:

Merhaba ://:/h Ben bir sinema aşığı olduğum için çok zor yerden geldi bu soru bana. :D Ancak beni fazla etkileyen film denildiği zaman Kelebek ve Dalgıç filmi aklıma geliyor. Bu filmi maalesef ki ilk başta çok küçük bir yaşta izlemiştim tamamlayamadan kapatmıştım ve biraz psikolojimi bozmuştu. Ancak yıllar sonra erişkin bir yaş aralığında izlediğimde ise beni yine sarsmış ve çok etkilemişti..

Merhaba ://:/h Ben bir sinema aşığı olduğum için çok zor yerden geldi bu soru bana. :D Ancak beni fazla etkileyen film denildiği zaman Kelebek ve Dalgıç filmi aklıma geliyor. Bu filmi maalesef ki ilk başta çok küçük bir yaşta izlemiştim tamamlayamadan kapatmıştım ve biraz psikolojimi bozmuştu. Ancak yıllar sonra erişkin bir yaş aralığında izlediğimde ise beni yine sarsmış ve çok etkilemişti..
İlk kez duydum izleme listeme eklendi ✅

Geri
Forum Blog Dizin Giriş Yap