En İyi 6 Web Site Hız Testi Aracı

scrop

Eski üye
Katılım
8 Nis 2022
Mesajlar
127
Tepki
4

En İyi 6 Web Site Hız Testi Aracı​

En İyi 6 Web Site Hız Testi Aracı


Günümüzde web sitelerinin sayfa hızı oldukça mühim bir etmeni oluşturmaktadır. Bu sebepten dolayı kişiler internet sayfalarını düzenlerken hız optimizasyonunu oldukça etkili bir halde oluşturmaları gerekiyor. Web sitenizin hızını denetlemek için ve saptamak için birçok online hız kontrol araçları bulunmaktadır. Bu araçlar şu şekilde sıralanabilir;

GTMetrix Hız Testi Aracı


Web sitenizin takip edeni için günümüzde en ustalaşmış hız tespit araçlarının başlangıcında GTMetrix aracı geliyor. Bu vasıta son aşama ustalaşmış koşullara uygun bir halde hazırlanmış, üst düzey olanaklara haiz bir vasıta olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu vasıta yardımıyla web sitenizin detaylı hız testi performansını görebileceksiniz. Hem de kontrol yapabilme şeklinde bazı fonksiyonel özellikleri bulunmaktadır Bunun yanında program sizlere dünyanın değişik bölgelerinden web sitenizin hız testini yapabilme olanağını sağlamaktadır. Hem de sunmuş olduğu tüm bu hizmetleri program ücretsiz bir şekilde kullanıcılarına sunuyor. İnternet sitenizin değişik bağlantı hızlarını da GTMetrix yardımıyla oldukça kolay bir halde tespit edebilirsiniz.

Site Speed Hız Testi Aracı


Hız testi araçlar içinde kalitesiyle Google Analytics sisteminin parçası olarak malum Site Speed uygulaması oldukça etkili bir hız testi aracıdır. Bu vasıta vasıtasıyla oldukça kolay bir halde hız testi işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Sitenizin bağlantı hızı ayarlarını kapsamlı olarak denetim edebilir, yapılması ihtiyaç duyulan işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Site Speed sizlere her açıdan fonksiyonellik ve avantaj sunan bir web sitesidir. Bu vasıta yardımıyla internet sayfası optimizasyonunuz için lüzumlu olan tüm detaylı öğrenme ayrıcalığına erişebilirsiniz.

YSLow Hız Testi Aracı


Açık kaynak kodlu internet sayfası hız kontrol araçları içinde YSLow oldukça mühim bir yere haiz durumdadır. Bu vasıta yardımıyla kişiler oldukça süratli ve kaliteli bir halde hız testlerini gerçekleştirebilir. Aracın en mühim özelliklerinden birisi de tamamen parasız olması olarak bilinmektedir. Vasıta yüksek performans oranına haizdir, oldukça detaylı bir halde web sitenizin hızını kontrol eder, böylelikle web sitenizin gelişimi için YSLow aracı oldukça mühim bir detay unsuru olarak karşınıza çıkar.

Pingdom Hız Testi Aracı


Hız testi araçları içinde yenilikçi özellikleriyle ön plana çıkan araçlardan bir tanesi de Pingdoom olarak karşımıza çıkıyor. Bu araçta öteki araçlar şeklinde son aşama ustalaşmış ve yetkinlik sahibi bir araçtır. Internet sayfalarını kontrol etmek için 80’den fazla konum özelliği kullanmaktadır. Böylelikle oldukça kapsamlı bir kontrol etme işlemini sizlere sunmaktadır.

Dareboost Hız Testi Aracı


Mütevazı ve kullanışlı bir hız kontrol aracı arıyorsanız Dareboost tam size nazaran bir vasıta olarak bilinmektedir. Son aşama kolay ve ergonomik bir kullanım olanağına haizdir. Böylelikle kişilere birçok açıdan avantaj ve imtiyaz sunmaktadır. Kontrol aracının en mühim işlevselliği bazı domainleri engelleme özelliğine haiz olmasıdır. Bazı işlevsiz domainleri engelleyerek web sitenizin gelişimine katkı elde eden bu vasıta size her açıdan avantaj elde edecektir.

Geek Flare Hız Testi Aracı


Standart bir takip aracı arıyorsanız Greek Flare tüm standart ihtiyacınız olan şeyleri karşılayabileceğiniz cinsten bir kontrol aracı olarak piyasada ön plana çıkmaktadır. Bu aracın en mühim özellikleri oldukça kullanışlı olmasıdır. Mütevazı bir tasarım yapısı bulunan aracın kullanım özelliklerinin ergonomik olması aracın işlevselliğinin artmasında direkt rol oynuyor. Bu vasıta yardımıyla web sitenizin hız optimizasyonu işlemlerini oldukça kolay ve süratli bir halde yerine getirebilir, daha sonrasında ise sitenizin kusurlarını görerek kusurlarını düzeltebilirsiniz. Aracın kullanımı tamamen parasız olup size her açıdan fonksiyonel bir hizmet deneyimi sunan ustalaşmış bir hız kontrol aracı olarak sektörde ön plana çıkıyor.
 
Üst Alt