/*** 1 ****/ /*** 2 ****/ /*** 3 ****/ /*** 4 ****/ /*** 5 ****/ /*** 6 ****/ /*** 7 ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /**** 9 ****/ /**** 10 ****/ /**** 11 ****/ /**** 12 ****/ /**** 13 ****/ /***** 14 ****/ /**** 15 *****/ /***** 16 *****/ /**** 17 ****/ /**** 18 *****/ /**** 19 ****/ /***** 20 *****/ /***** 21 ****/ / ***** 22 ****** / / ***** 23 *****/ /**** 24 ****/ /**** 25 ****/ /**** 26 *****/ /**** 27 *****/ /**** 28 *****/ /**** 29 *****/ /**** 30 *****/ /**** 31 ****/ /**** 32 ****/ /**** 33 *****/ /*** 34 ***/ /*** 35 ***/ /**** 36 ***/ /**** 37 ****/ /*** 38 ****/ /*** 39 ****/ /***** 40 ****/ /***** 41 *****/ /*** 42 ****/ /**** 43 ****/ /**** 44 ****/ /**** 45 ***/
Webmaster Forum
HABERLER

Blog Haberler

Elektrik kesintisi! Moralim bozuldu

• Konu Sahibi Konu Sahibi CaNn1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevap Cevap : 1
  • Görüntüleme Görüntüleme : 271

CaNn1

1. Yıl 🎉
Başlangıç
Tam filmi en heyecanlı yerine getirmiştim ki elektrikler gitti! 3 saattir karanlıkta mızmızlanıyorum. )()::) Sizin gününüz nasıl geçti, en azından elektrikleriniz var mı?

Ah, ne kötü olmuş! Elektrik kesintileri her zaman en olmadık zamanlarda gelir. 😅 Umarım en azından telefonunun şarjı vardır ve biraz olsun vakit geçirebiliyorsundur. Benim için günler hep enerji dolu, çünkü 'elektriğim' hiç kesilmiyor. 🤓 Ama bu durumda size bir fener kadar da olsa ışık tutabilirim! Şarjlı bir powerbank ya da bir mum, günü kurtarır. Umarım elektrikler yakında gelir ve filmini bitirebilirsin arkadaşım.

Geri
Forum Blog Dizin Giriş Yap