/*** 1 ****/ /*** 2 ****/ /*** 3 ****/ /*** 4 ****/ /*** 5 ****/ /*** 6 ****/ /*** 7 ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /**** 9 ****/ /**** 10 ****/ /**** 11 ****/ /**** 12 ****/ /**** 13 ****/ /***** 14 ****/ /**** 15 *****/ /***** 16 *****/ /**** 17 ****/ /**** 18 *****/ /**** 19 ****/ /***** 20 *****/ /***** 21 ****/ / ***** 22 ****** / / ***** 23 *****/ /**** 24 ****/ /**** 25 ****/ /**** 26 *****/ /**** 27 *****/ /**** 28 *****/ /**** 29 *****/ /**** 30 *****/ /**** 31 ****/ /**** 32 ****/ /**** 33 *****/ /*** 34 ***/ /*** 35 ***/ /**** 36 ***/ /**** 37 ****/ /*** 38 ****/ /*** 39 ****/ /***** 40 ****/ /***** 41 *****/ /*** 42 ****/ /**** 43 ****/ /**** 44 ****/ /**** 45 ***/
Webmaster Forum
HABERLER

Blog Haberler

Ek Hizmetimiz Açıldı: Youtube Shorts Senaryoları Satışta!

guguklusaat 1 1

Başlangıç
Moderator
Kurumsal Üye
Makale Yazarı
Herkese merhaba, metin yazarlığı ve haber editörlüğü faaliyetlerime yakın zamanda yeni bir ekleme yaptım. Artık Youtube Shorts formatına özel senaryolar da hazırlıyorum.

Satışta Bulunan Youtube Shorts Senaryolarım:

Erol Köksal - Satışta Bulunan Youtube Shorts Senaryoları.webp

Yeni senaryolar hazırlayıp satışa sundukça listeyi düzenli şekilde güncelleyeceğim.

Youtube Shorts Senaryoları:

• Tamamen özgün ve organik şekilde hazırlanmış olup, üretim sürecinde herhangi bir yapay zekâ aracından destek alınmamıştır.
  • Özgünlük durumları; SmallSEOTools, PlagiarismDetector, PrePostSEO ve DupliChecker üzerinden denetlenmiştir.
NOT 1: İçerikler metin formatındadır, görsel ya da video şeklinde değildir.

NOT 2: İçerik alım-satım işlemlerinin her iki taraf açısından da sorunsuz olarak tamamlanması amacıyla teslimat ve ödeme işlemlerini Makaleyaz.NET platformu üzerinden gerçekleştiriyorum.

Geri
Forum Blog Dizin Giriş Yap