/*** 1 ****/ /*** 2 ****/ /*** 3 ****/ /*** 4 ****/ /*** 5 ****/ /*** 6 ****/ /*** 7 ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /**** 9 ****/ /**** 10 ****/ /**** 11 ****/ /**** 12 ****/ /**** 13 ****/ /***** 14 ****/ /**** 15 *****/ /***** 16 *****/ /**** 17 ****/ /**** 18 *****/ /**** 19 ****/ /***** 20 *****/ /***** 21 ****/ / ***** 22 ****** / / ***** 23 *****/ /**** 24 ****/ /**** 25 ****/ /**** 26 *****/ /**** 27 *****/ /**** 28 *****/ /**** 29 *****/ /**** 30 *****/ /**** 31 ****/ /**** 32 ****/ /**** 33 *****/ /*** 34 ***/ /*** 35 ***/ /**** 36 ***/ /**** 37 ****/ /*** 38 ****/ /*** 39 ****/ /***** 40 ****/ /***** 41 *****/ /*** 42 ****/ /**** 43 ****/ /**** 44 ****/ /**** 45 ***/
Webmaster Forum
HABERLER

Blog Haberler

Eğitim Sektöründe Faaliyet Gösteren Meslek Grupları için Ücretsiz Sertifika Önerileri

guguklusaat

Başlangıç
Moderator
Kurumsal Üye
Makale Yazarı
Eğitim sektöründe uzmanlaşmayı ve profesyonel şekilde faaliyet göstermeyi hedefleyen meslek grupları için sertifikalı eğitimler listesi hazırladım. Bu listeyi oluştururken HEMBA platformundaki ders içeriklerini detaylı şekilde inceledim. Öğretmen, eğitmen, akademisyen ve eğitim kurumu yöneticileri açısından faydalı olabileceğini düşünüyorum.

Ücretsiz ve online eğitimler sunan HEMBA aracılığıyla:

• Mevcut bilgilerinizi güncel tutabilir ve çok yönlülük becerinizi geliştirebilirsiniz.​
  • Çalışmalarınızın verimlilik düzeyini artırabilir ve zamanı daha etkili kullanabilirsiniz.​
  • Meslekî ve sektörel detaylara tam anlamıyla hâkim olarak kariyerinizi sağlamlaştırabilirsiniz.​
  • Öğrencilerinizin akademik başarı düzeylerinin artışı noktasında önemli destekler sunabilirsiniz.​
  • Öğrenme-öğretme süreçlerini iyileştirmeye yönelik somut ve mantıklı yöntemler geliştirebilirsiniz.​

Eğitimciler için HEMBA Sertifika Önerileri

0-72 Ay Çocuk Gelişimi
Eğitimde Oyun Etkinlikleri
Verimli Ders Çalışma Yöntemleri
Özel Eğitimde Toplumsal Farkındalığı Artırma
Çocuk Hakları
Ders Hazırlama ve İşlemede Teknoloji Kullanımı
Geri Dönüşüm ve Sıfır Atık
Diksiyon Eğitimi
Afet ve Acil Durum Farkındalık Eğitimi
Gıda Okuryazarlığı
Çocukla İletişim